Σα. Απρ 20th, 2024

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ιατρείου του γυναικολόγου Δήμου Σιούτη στην Κόρινθο (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας ο καθηγητής Καρδιολογίας και αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δήμητριος Τούσουλης, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας Νότης Μάρκελλος και πλήθος κόσμου.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ιατρείου στην Κόρινθο του μαιευτήρα – χειρουργού γυναικολόγου Δήμου Σιούτη. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, ο Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας ο καθηγητής Καρδιολογίας και αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Δήμητριος Τούσουλης, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας Νότης Μάρκελλος και πλήθος κόσμου. Η μεταφορά του ιατρείου σε νέο χώρο, στην οδό Κύπρου 56, στο κέντρο της Κορίνθου, ήρθε σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας και κυρίως της ανανέωσης με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και παροχές.

Ο Δήμος Σιούτης, γέννημα θρέμμα Κορίνθιος, επέστρεψε στη γενέτειρα πριν από περίπου 4 χρόνια, ύστερα από μια λαμπρή ακαδημαϊκή και επιστημονική καριέρα στη Μεγάλη Βρετανία. Πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε την άσκηση ειδικότητας στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και στην Γ’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στην Παθολογία της Κύησης.

Μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας, συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Ουρογυναικολογία και τις Διαταραχές του Πυελικού Εδάφους σε αναγνωρισμένα κέντρα εξειδίκευσης στη Μεγάλη Βρετανία, στο Croydon University Hospital του Λονδίνου και στο St. Mary’s Hospital– Central Manchester University Hospitals του Μάντσεστερ.

Σήμερα είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος Ουρογυναικολογίας και Διαταραχών του Πυελικού Εδάφους στο ΙΑΣΩ και στο Πανεπιστήμιο, Ακαδημαϊκός Υπότροφος της Γ’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής (Νοσοκομείο Αττικόν).

Έχει σημειώσει πλούσιο διδακτικό έργο σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, έχει αναλάβει πλήθος ειδικευόμενων και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε έγκυρα διεθνή περιοδικά.

Λειτουργεί επίσης ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής.

Στην ιστοσελίδα http://gynaecare.gr/μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές, πλήθος πληροφοριών και φυσικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας.