Πα. Μαρ 29th, 2024

Το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ πρωτοπορεί, καινοτομεί… & ευχαριστεί!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ θέλοντας να διευκολύνει τους μαθητές του, που χρησιμοποιούν ως μέσον μετακίνησης, προς και από το σχολείο, το …..οικολογικό ποδήλατο, δημιούργησε στον αύλειο χώρο του, ένα «Parking Ποδηλάτων», έτσι ώστε να τοποθετούνται τα ποδήλατα σωστά, να έχουν την δυνατότητα κλειδώματος στις μεταλλικές βάσεις, και να δημιουργείται μια καλαίσθητη εικόνα στον χώρο στάθμευσης των ποδηλάτων, χωρίς αυτά να είναι «ατάκτως εριμμένα» , και να κινδυνεύουν να γρατσουνιστούν από την μεταξύ τους επαφή.
Τα Parking Ποδηλάτων, είναι ένα από τα πολλά θετικά στοιχεία που συναντάμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κατά τα την φάση της υλοποίησης εκπαιδευτικών & επιστημονικών προγραμμάτων που διοργανώνει σε ετήσια πλέον βάση το σχολείο μας σε χώρες του εξωτερικού. Σχολεία, Πανεπιστήμια, Διεθνείς Οργανισμοί, πάρκα, Ερευνητικά κέντρα κ.α. διαθέτουν «υποχρεωτικά» στους εξωτερικούς τους χώρους Parking Ποδηλάτων. Οι μαθητές μας θεώρησαν πως είναι καλό να «αντιγράφουμε» τους Ευρωπαίους εταίρους μας στα θετικά τους σημεία που συναντούμε κατά την παραμονή μας σ’ αυτές τις χώρες. Και κάναμε λοιπόν την αρχή, με την συμπαράσταση ευγενών χορηγών καταδεικνύοντας ότι με την συνεργασία και την αλληλεγγύη επιτυγχάνονται τα πάντα: «η ισχύς εν τη ενώσει».
Έτσι λοιπόν εκφράζουμε τις ολόθερμες μας ευχαριστίες για την ΔΩΡΕΑΝ προσφορά υλικών ή εργασίας στους κυρίους:
1.ΧΑΨΑ ΓΕΩΡΓΙΟ για την προσφορά μεταλλικών σωλήνων και γωνιών, 2. ΑΦΟΙ ΔΑΦΝΗ για το κόψιμο και την διαμόρφωση των σωλήνων στο κατάλληλο σχήμα, 3. ΚΕΦΑΛΑ ΦΑΝΗ για την ηλεκτροσυγκόλληση, 4. ΣΕΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ για την προσφορά μεταλλικών βεργών και 5. Τον ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο κ. Ζαχαριά Σπύρο, για την ολοπρόθυμη και άμεση ανταπόκριση τους στην τοποθέτηση των μεταλλικών κατασκευών από συνεργείο του Δήμου, στο προεπιλεγέν σημείο της αυλής του σχολείου μας, αλλά και για την υπόσχεση ότι θα τοποθετηθούν επιπλέον παγκάκια σε διάφορα σημεία του αύλειου χώρου. 6.Επί πλέον να ευχαριστήσουμε και τον ειδικό στην τοποθέτηση πλακιδίων κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΓΟΡΑ ο οποίος προσέφερε δωρεάν κόλλα και πλακίδια και με προσωπική εργασία επένδυσε τσιμεντένια παγκάκια του σχολείου μας. 7.Τέλος με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσουμε την ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ., και ιδιαιτέρως την κ. Δάφνη Αθηνά για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού απαραίτητου για τις φαρμακευτικές ανάγκες των μαθητών του σχολείου μας.


Για το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Χρήστος Ρουμελιώτης (Θεολόγος)