Πε. Μαρ 28th, 2024

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς μεταξύ των οποίων και ο δράστης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πυροβολισμοί στην περιοχή της Δασιάς με τρεις νεκρούς, ένα ζευγάρι Γάλλων που διαμένει στην περιοχή, καθώς και τον δράστη. Εξετάζεται αν ο δράστης αυτοκτόνησε. Πιθανώς η αιτία της διαμάχης να ήταν οικονομικές ή κτηματικές διαφορές.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης ήταν πατέρας αστυνομικού, ηλικίας 55-60 ετών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις τουλάχιστον κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας. Ο 67χρονος δράστης κλείστηκε για λίγη ώρα στο σπίτι του και αργότερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο. Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στο σημείο, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Τα δυο θύματα δέχτηκαν πυροβολισμούς σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι, ενώ ο δράστης φέρει τραύματα στο θώρακα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή πρώτος πυροβολήθηκε ο άνδρας και στη συνέχεια η γυναίκα που βρέθηκε 15 μέτρα πιο κάτω στην αυλή του σπιτιού της. Μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της Κέρκυρας για την νεκροψία νεκροτομή που αναμένεται να γίνει πιθανόν αύριο .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία της διαμάχης ήταν οικονομικές διαφορές από μισθώματα οικίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν μονίμως λογομαχίες μεταξύ τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης ήταν πατέρας αστυνομικού.