Σα. Απρ 20th, 2024

Τρελό πάρτυ στο Βραχάτι! Το 7ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου-Βόχας θα είναι το καλύτερο από όλα!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Για το καλύτερο καρναβάλι των τελευταίων ετών προετοιμάζεται ο δήμος Βέλου-Βόχας. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία πριν πλημμυρίσει η παραλία Βραχατίου με κόσμο και τρελούς καρναβαλιστές, διαρρέονται σιγά-σιγά τα στοιχεία που θα κάνουν το φετινό καρναβάλι μοναδικό!

Ήδη η παραλιακή οδός στο Βραχάτι έχει στολιστεί αποκριάτικα βάζοντας σιγά-σιγά στο κλίμα κατοίκους και επισκέπτες. Μεγάλες αποκριάτικες μάσκες σε βενετσιάνικο στυλ, βρίσκονται σε όλες τις κολώνες ενώ γιρλάντες με πολύχρωμες κορδέλες στολίζουν τον βραχατιώτικο ουρανό.

Στη φετινή καρναβαλική παρέλαση θα συμμετέχουν περισσότερα γκρουπ και περισσότερα άρματα από κάθε άλλη φορά! Μάλιστα οι πληροφορίες λένε για νέα άρματα που θα καταπλήξουν και θα ενθουσιάσουν το κοινό! Αναμένονται λοιπόν, πάνω από 1500 καρναβαλιστές σε 20 τουλάχιστον γκρουπ το ένα πιο πρωτότυπο από το άλλο!

Το φετινό καρναβάλι λοιπόν, έρχεται ανανεωμένο, να γεμίσει με χρώμα την παραλία και με πολλές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες. Ζαχαροπλάστες, Αρλεκίνοι, Ξυλοπόδαροι και Κλόουν θα βρίσκονται στο κέντρο της παρέλασης για να μας παρασύρουν στο ρυθμό του καρναβαλιού.

Η μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, θα είναι για τους μικρούς φίλους του Βασιλιά Καρνάβαλου, αφού εκτός από αποκριάτικη μουσική και χορό το πρόγραμμα φέτος έχει και φουσκωτά παιχνίδια!!! Από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 και μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι με τα φουσκωτά παιχνίδια που θα τοποθετηθούν στην παραλία Βραχατίου.

Μία τεράστια τσουλήθρα, ένα μεγάλο κάστρο και μία παράξενη μπανάνα θα είναι στη διάθεση των παιδιών εντελώς δωρεάν!!!

Ώρες Λειτουργίας των φουσκωτών παιχνιδιών: Παρασκευή 28/2/2020, Σάββατο29/2/2020 και Καθαρά Δευτέρα 2/3/2020 από 12.00 – 5.00μ.μ.  Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 από 11.00 – 7.00 μ.μ.

Επίσης, ένα τρενάκι δρόμου, δέκα και πλέον μέτρων, θα δώσει την δική του νότα στο φετινό καρναβάλι του Δήμου Βέλου-Βόχας και φυσικά θα είναι στη διάθεση όλων για να φωτογραφηθούν και να ξεναγηθούν με αυτό!

Φέτος όπως είπαμε, είναι η 7η χρονιά που ο δήμος Βέλου-Βόχας διοργανώνει το Καρναβάλι του μέσα σε ατμόσφαιρα ανανέωσης, καλής διάθεσης και τρελού κεφιού. Η Μαρία Καλλίρη, πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑΝΕΛΙΞΗ, τονίζει σε κάθε ευκαιρία πώς σκοπός της Οργανωτικής επιτροπής είναι να προσφέρουν διασκέδαση και κέφι στους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής. «Το καρναβάλι είναι θεσμός πλέον, για το δήμο μας», τονίζει,  «και στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι, να γίνουμε σημείο αναφοράς της καρναβαλικής διασκέδασης. Αυτές οι μέρες γεμάτες κέφι και χαρά ανήκουν περισσότερο στα παιδιά, για τα οποία φέτος έχουμε αρκετές ξεχωριστές εκπλήξεις. Αλλά και εμείς ως μεγαλύτεροι θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να αφήσουμε το παιδί που κρύβεται μέσα μας να ξεδώσει και να ξεφαντώσει αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και την καθημερινότητα», καταλήγει η κ. Καλλίρη.

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος ευχαριστημένος που για άλλη μια φορά ο δήμος του θα είναι το επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Κυριακής 1 Μαρτίου τονίζει στο μήνυμά του ότι ευχαριστεί ιδιαίτερα τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους για την συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη τα τελευταία εννέα χρόνια. Ο δήμος Βέλου-Βόχας, τονίζει, στέκεται αρωγός στο πολιτιστικό έργο που παράγεται και γι’ αυτό θα στηρίζει με κάθε τρόπο τους συλλόγους. Ο δήμαρχος ευχαριστεί επίσης τα σχολεία που συμμετέχουν, τις ομάδες εθελοντών και ενεργών πολιτών για τα γκρουπ που δημιούργησαν για τον κόπο και τη φροντίδα τους να παρουσιάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Δεν ξεχνάει βεβαίως να σημειώσει και τις πολύ καλές εκδηλώσεις που γίνονται σε όλες τις κοινότητες και οι οποίες στηρίζονται το ίδιο ενεργά και συμμετοχικά από το δήμο όπως και το μεγάλο καρναβάλι. «Καλώ όλον τον κόσμο» καταλήγει ο Αννίβας Παπακυριάκος να έρθει και φέτος στο Βραχάτι για το πιο τρελό καρναβάλι, για το μεγαλύτερο κέφι, το πιο ωραίο ξεφάντωμα της φετινής χρονιάς!»

Πρέπει κάπου εδώ να αποδώσουμε τα εύσημα και στην οργανωτική επιτροπή, η οποία φέτος απαρτίζεται από τους: Μαρία Καλλίρη-Πρόεδρο ΝΠΔΔ ΑΝΕΛΙΞΗ, Γιώργο Δαληβίγκα-Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Βόχας, Γιώργο Βασιλείου-Πρόεδρο Κοινότητας Βραχατίου, Νίκο Παπαγεωργόπουλο-Ειδικό Συνεργάτη Δημάρχου, Κατερίνα Μασούρη-Δημοτική Υπάλληλο, Κατερίνα Ζάρκου-Πρόεδρο Συλλόγου ΘΥΑΜΙΣ Στιμάγκας, Χρήστο Καραχρήστο-Πρόεδρο Συλλόγου Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού, Βαγγέλη Τσάκωνα-Εκπρόσωπο Συλλόγου, Τσάλη-Μπουλντά Ιωάννα-Μέλος Τ.Σ Κοινότητας Βέλου.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι όπως και άλλοι πριν από αυτούς και κάθε χρόνο επωμίζονται το βάρος της οργάνωσης αυτού του μεγάλου γλεντιού, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, αφιερώνοντας χρόνο από την προσωπική τους ζωή, κοπιάζουν και αγχώνονται για ένα αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει κλίμα χαρά και κεφιού για χιλιάδες. Το θέαμα που παράγεται και απολαμβάνουν όλοι όσοι βρίσκονται εκεί τη μέρα της καρναβαλικής παρέλασης, είναι το αποτέλεσμα του μόχθου και του κόπου ανθρώπου που δουλεύουν ασταμάτητα μέρες ολόκληρες. Τους οφείλουμε συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο για την προσφορά τους!

Αξίζει λοιπόν και φέτος, όλοι με την παρουσία μας να τιμήσουμε, να γιορτάσουμε, να ξεφαντώσουμε και να γλεντήσουμε στο 7ο Καρναβάλι του δήμου Βέλου-Βόχας.

Εξάλλου τι μας ζητάνε;

Να χαμογελάσουμε και να διασκεδάσουμε!!!