Πα. Απρ 19th, 2024

Τροιζηνία: Νεότερα για την άγρια δολοφονία του δικηγόρου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Νεκρός σε λίμνη αίματος βρέθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου 2021, 58χρονος δικηγόρος από την Τροιζηνία, στο σπίτι του στην περιοχή της Ψήφτας Τροιζηνίας. Όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα peloponnisostv.gr, o 58χρονος άνδρας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο. Ο θάνατος του άνδρα αποδίδεται από την ΕΛ.ΑΣ. σε εγκληματική ενέργεια και τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Αναμένεται σχετική ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, ο θάνατός του ήταν βίαιος κατά πάσα πιθανότητα με μαχαίρι. Tο θύμα φέρει «χαρακιά» απ’ την μια ως την άλλη κροταφική χώρα και υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από φίλο του και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. Από την αυτοψία φαίνεται ότι πρέπει να αιφνιδιάστηκε και να είχε αποκοιμηθεί στο κρεβάτι του, αν και φορούσε το πουκάμισό του και μια φόρμα – παντελόνι. Βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστη φέρει επιπλέον ένα κάταγμα στο σπόνδυλο