Πα. Μαρ 29th, 2024

Τροχαίο στη Βουλή: Πέθανε ο πεζός που παρασύρθηκε – Εμπλοκή και δεύτερου αυτοκινήτου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (08.11.2021) έξω από τη Βουλή, με θύμα πεζό που παρασύρθηκε από ταξί. 

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 05:30 τα ξημερώματα, στο φανάρι που στρίβει αριστερά από τη λεωφόρο Αμαλίας προς την πλατεία Συντάγματος. Υπάρχουν πληροφορίες πως εκτός από το ταξί, εμπλέκεται στο δυστύχημα κι άλλο αυτοκίνητο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεζός χτυπήθηκε αρχικά από το ταξί αλλά στη συνέχεια τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο ακολουθούσε σε κοντινή απόσταση. 

Από τη σύγκρουση, ο πεζός (που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ήταν ρακοσυλλέκτης) τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου διαπιστώθηκε πως η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. 

Ο άνθρωπος δεν άντεξε και λίγο μετά τις 08:30 το πρωί έγινε γνωστό ότι υπέκυψε στα τραύματά του. 

Τόσο ο οδηγός του ταξί όσο και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, παρέμειναν στο σημείο μετά το τροχαίο και πλέον κρατούνται στην Τροχαία Αθηνών και πρόκειται να δώσουν κατάθεση για να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας. 

Για το τραγικό συμβάν έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ απαντήσεις για τα αίτια της σύγκρουσης αναμένεται να ρίξει και το υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας που υπάρχουν στο σημείο. 

Πηγή: newsit.gr