Πε. Μαρ 28th, 2024

ΤΩΡΑ: Χαλαζόπτωση στην Αρχαία Νεμέα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην Αρχαία Νεμέα πριν από λίγα λεπτά.

Χειμωνιάτικος προβλέπεται σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, ενώ ο κρατικός μηχανισμός προετοιμάζεται για τυχόν προβλήματα από την κακοκαιρία που ονομάστηκε «Μπιάνκα».

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Κυριακή, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια που σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, γρήγορα και στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, πρόσκαιρα στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και από το απόγευμα και στα ορεινά και ημιορεινά της Θράκης. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Μικρή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.