Πα. Μαρ 29th, 2024

Υπεύθυνα και σταθερά για το καλύτερο Πρόγραμμα Διαχείρισης Ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η αγορά στο τομέα των ταχυμεταφορών έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό και της είναι απαραίτητο μια σωστή ηλεκτρονική και διαδικτυακή διαχείριση για την αποτροπή σφαλμάτων σε παραγγελίες και διανομές. Με αυτό το τρόπο, οι νέες εταιρείες ταχυμεταφορών μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις ανάγκες για γρήγορες διανομές σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας. Το Deliveo προσφέρει όλα τα παραπάνω και δίνει τη δυνατότητα σε νέους και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μία έναρξη ή μια αναβάθμιση, της δικιάς τους εταιρείας courier, να εισέλθουν δυναμικά στην αγορά. Το Deliveo καλύπτει όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων courier και last mile delivery.

Το σύγχρονο λογισμικό μας αντιπροσωπεύει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα πρόγραμμα διαχείρισης ταχυμεταφορών courier software ή delivery software. Τα λειτουργικά πακέτα του Deliveo χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, με τη πρώτη να είναι και η ουσιαστική κεντρική διαχείριση. Με αυτό το τρόπο καλύπτει όλους τους τομείς της επιχείρησης σας αποδεσμεύοντας σας από έξοδα εγκατάστασης και συντήρησης. Κατασκευαστής αυτού του καταπληκτικού SaaS λογισμικού μας, είναι η Mav-IT και η προέλευση του είναι από την Βουδαπέστη.

Βασικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως η καταχώρηση, καταγραφή και παρακολούθηση όλων των παραγγελιών σας είναι βασικές λειτουργίες για οποιοδήποτε πρόγραμμα διαχείρισης ταχυμεταφορών και δεν θα απουσίαζαν από το Deliveo. Ακόμα, λεπτομέρειες όπως η καταγραφή και αποθήκευση όλων σας των πελατών και των κινήσεων που κάνουν στην επιχείρηση σας για να μπορείτε να βλέπετε με ακρίβεια τις κινήσεις που κάνουν οι πελάτες σας με τις υπηρεσίες σας, είναι εμπεριεχόμενες μέσα στο courier software και delivery software μας. Μία ακόμα δυνατότητα είναι η αυτόματη αποστολή μηνυμάτων σε SMS ή email, για να μπορείτε να ειδοποιείται άμεσα τους πελάτες σας όταν έχετε να παραδώσετε ή να παραλάβετε πακέτα. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο για courier system της επιχείρησης σας.

Στο πρόγραμμα διαχείρισης ταχυμεταφορών μας, υπάρχουν και 3 ακόμα πακέτα λειτουργιών που μπορούν να καλύψουν έξτρα ανάγκες επιχειρήσεων για ταχυμεταφορές και διανομές last mile delivery. Αυτά είναι:

  1. Απεριόριστες διεπαφές πελατών (client interface). Πρόκειτε ουσιαστικά για λογαριασμούς στους οποίους έχουν μοναδικοί πρόσβαση οι πελάτες σας. Μπορούν να στέλνουν απευθείας σε εσάς τις παραγγελίες τους, να έχουν δικό τους προσωπικό API key για σύνδεση στα δικά τους webshop και φυσικά ζωντανό tracking και σύστημα παρακολούθησης όλων των παραγγελιών που σας προσφέρουν. Οι λογαριασμοί αυτοί, αποστέλλονται αυτόματα μέσα από την εγγραφή τους στο σύστημα διαχείρισης ταχυμεταφορών 
  2. Δυνατότητα χρήσης Προσωπικού API key για να μπορείτε να συνδεθείτε με όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες σε e-commerce ακόμα και στη δικιά σας σελίδα για να έχετε σίγουρο και πού εύκολα προσβάσιμο tracking από εξωτερικούς παραλήπτες μέσα στο courier software και delivery software σας.
  3. Εύχρηστο και απλό courier application για να λειτουργεί σε όλα τα κινητά android. Με αυτό το τρόπο, δίνεται η δυνατότητα να υπάρχει ακριβής τοποθεσία του courier στο χάρτη (live courier location tracking), να τοποθετούνται παραγγελίες σε ζωντανό χρόνο πάνω στον courier εν ώρα εργασίας και φυσικά να υπάρχει δρομολόγηση για όλες τις παραγγελίες που έχει να παραλάβει και να παραδώσει ο courier.Σε αυτή τη δυνατότητα, το σύστημα ταχυμεταφορών μας μπορεί να κοστολογήσει όλες τις παραμέτρους των καυσίμων, τη κατάσταση στους δρόμους και τον όγκο στα δρομολόγια των διανομέων σας. Ένα εξαιρετικό εργαλείο για το courier software και delivery software σας.

Είμαστε στο χώρο των ταχυμεταφορών από το 2015 και βοηθούμε στο ΙΤ κομμάτι όλες τις εταιρείες που ξεκινάνε και θέλουν να αναπτυχθούν μέσα στη διαδικτυακή εποχή. Το Fast paced delivery έχει φτάσει στην Ελλάδα με ταχύτατους ρυθμούς και μπορείτε πολύ εύκολα να γίνεται ανταγωνιστική με τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομών στην Ελλάδα δίνοντας βάση στην άμεση ηλεκτρονική διαχείριση που μπορεί να έχει η επιχείρηση σας.

Είμαστε σίγουρα μια αξιότιμη ομάδα web developers, designers και programmers που περιμένουν να δουλέψουν μαζί σας.

Το Courier software μας, δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να έχετε άμεση ανταπόκριση σέ όλες σας τις ανάγκες στο τομέα των ταχυμεταφορών. Στις υπηρεσίες μας, παρέχουμε και την εκπαιδευτική, λειτουργική και φυσικά τεχνική υποστήριξη για όσο χρειάζεστε μέχρι να μάθετε το πρόγραμμα μας.

Οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να βρεθεί στο courier system μπορείτε να βασιστείτε να σας λύσει τα χέρια.

Το Deliveo είναι εδώ. Ως το πιο γρήγορο, ασφαλές και δυνατό εργαλείο για courier management software που υπάρχει στην αγορά. Η ποικιλία σε courier software και delivery software είναι τεράστια.

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε την περιγραφή μας.

Σε περίπτωση που θα ενδιαφερόσασταν για κάποια παρουσίαση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν με μία απλή εγγραφή στο demo μας για 14 μέρες. Στη σελίδα deliveo.eu Θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που ψάχνεται. Σας ευχαριστούμε πολύ.