Πα. Μαρ 29th, 2024

Υπογράφηκε η σύμβαση για την λειτουργία του Βιολογικού καθαρισμού Αγίων Θεοδώρων (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is kanelopoulos.gif

Υπεγράφη η σύμβαση για το βιολογικό καθαρισμό Αγίων Θεοδώρων, μεταξύ Περιφέρειας – Δήμου και της αναδόχου εταιρίας για τις υπογραφές σύμβασης υλοποίησης του Βιολογικού.

Σύμβαση προϋπολογισμού 900.000 ευρώ για την λειτουργία της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στο πρώην δημαρχείο της πόλης.

Η σύμβαση με τον ανάδοχο προβλέπει, μεταξύ άλλων, την λειτουργία από την πλευρά του της εν λόγω μονάδας για τρία χρόνια.

Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, με το έργο αυτό θωρακίζεται περιβαλλοντικά μια περιοχή η οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια μόνο κατ’ επίφαση διέθετε μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρόντων, μεταξύ άλλων, του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή και των θεματικών ομόλογών του Υποδομών Αργολίδας και Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη και Πολιτισμού Αθηνάς Κόρκα, του δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας Γεώργιος Οικονόμου και ο Σωτήρης Μουρίκης.