Πε. Μαρ 28th, 2024

Φρικτά εγκλήματα στην Αλβανία αποκάλυψαν κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Ελλάδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας που συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Αλβανίας, έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα κύκλωμα εμπορίας βρεφών που δρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκαν δύο αδερφές στα Τίρανα, με τους συγγενείς τους να καταγγέλλουν ότι ο άντρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης, σύμφωνα με την ΕΡΤ τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους.

«Πάνω από 10 μωρά έχουν πουληθεί στην Ελλάδα», λέει αδερφός των θυμάτων που υποστηρίζει ότι ο δράστης απειλούσε και βασάνιζε τις γυναίκες επειδή εκείνες δεν ήθελαν να πουλήσουν τα παιδιά τους. «Τους έπαιρναν τα παιδιά από το μαιευτήριο και ο δικηγόρος προχωρούσε την αγοραπωλησία και έδινε τα χρήματα στον Τέλα (ο δράστης)»

Ο 59χρονος δράστης Perparim Ademi θέλοντας να εξασφαλίσει τη σιωπή των θυμάτων του οπλισμένος με ένα καλάσνικοφ μπήκε στο διαμέρισμα της μίας αδελφής και τη σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του 14χρονου γιου της. Πλέον έχουν ξεκινήσει έρευνες για την εμπορία βρεφών στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.