Πε. Μαρ 28th, 2024

“Φύγε, έρχονται οι μπάτσοι” φώναζαν στον δολοφόνο του Αλγερινού (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η δολοφονία του Αλγερινού από άλλο Αλγερινό. Ο δολοφόνος χτυπήθηκε από τον νεκρό, πήγε σε διπλανό μαγαζί φαστ φουντ, πήρε μαχαίρι και γύρισε και τον σκότωσε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε μια περιοχή όπου έχουν έδρα πολλές καταλήψεις και έντονη δραστηριότητα ο αναρχικός χώρος! 

Σε μια περιοχή λοιπόν, όπου η αστυνομία είναι ανεπιθύμητη χάνονται ζωές από εγκληματικές ενέργειες γιατί είτε η αστυνομία δεν ενημερώνεται έγκυρα (ή και καθόλου), είτε είναι δύσκολη η πρόσβαση της σε αυτούς τους χώρους, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος συμπλοκής! Σε περιοχές τέτοιες όταν κάποιος πεθαίνει, τα άτομα αυτού του χώρου βιντεοσκοπούν! Και όταν έρχεται η αστυνομία φροντίζουν να ενημερώσουν τον δράστη να φύγει!  Άλλωστε ποιός φυσιολογικός και νομοταγής άνθρωπος δεν θέλει την αστυνομία γύρω από το σπίτι του; Μόνο ο εγκληματίας! 
Θα ήθελες η γειτονιά σου να είναι ένας τέτοιος χώρος; Εσύ αποφασίζεις με τη στάση σου!


 Έχουμε περάσει στην γενιά των like. Όπου η αντίδραση όλων, ακόμα και μπροστά στον φόνο, είναι να τραβήξουμε με το κινητό και όχι να βοηθήσουμε όπως λέει η λογική και σίγουρα θα γινόταν παλαιότερα. Αν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο καβγάς ενημέρωνε κάποιος την αστυνομία δεν θα έφτανε το επεισόδιο στο φόνο. Αν φτάσαμε στο σημείο να φωνάζουμε στο δολοφόνο “φύγε, έρχονται οι μπάτσοι”, όπως ακούγεται και στο βίντεο τότε για την σημερινή κατάντια σίγουρα δεν φταίει το κράτος αλλά οι ίδιοι οι πολίτες. Όλα ξεκινούν από τη παιδεία. 

Η αστυνομία τις περισσότερες φορές λοιπόν, καλείται να επεμβαίνει εκεί που έχει αποτύχει στο παρελθόν η παιδεία!