Σα. Απρ 20th, 2024

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is kanelopoulos.gif

Εντυπωσιασμένοι οι Κορίνθιοι Διαιτητές διαβάζουν για μία ακόμη φορά την ανακοίνωση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ του νομού μας ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963.

Το γραφείο τύπου της ομάδας αναφέρει για ορισμένα ίσως …… διαιτητικά λάθη για τέσσερις αγώνες στους δεκάδες αγώνες που έχουν αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα τοπικά Κορινθιακά γήπεδα.  

Όλοι οι Κορίνθιοι διαιτητές προτρέπουν τη διοίκηση του ανωτέρω σωματείου, ενόψει, του επικείμενου ραντεβού με την επιτροπή ορισμού της ΕΠΣ Κορινθίας να ζητήσουν ξένες διαιτησίες εντός και εκτός έδρας. 

Οι Κορίνθιοι διαιτητές τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια μετέχουν αγωνιζόμενοι σε μεγαλύτερες κατηγορίες απ’ ότι οι Κορινθιακές ομάδες, με μεγάλες επιτυχίες, δέχονται την κριτική, δέχονται διαμαρτυρίες, αλλά τραμπουκισμούς και εκφοβισμούς, πάρτε το ως δεδομένο, ότι δε θα ξαναδεχθούν από κανένα.

Είμαστε και εμείς μία αμιγής ομάδα που θα λάβει τα νόμιμα μέτρα της και θα σταματήσει τις εναντίον της εμετικές συμπεριφορές από τους ενασχολούμενους με το ποδόσφαιρο. Στη διαιτησία μετέχουν από μικρά παιδάκια μέχρι επαγγελματίες και οικογενειάρχες άνθρωποι που θέλουν μετά τα παιχνίδια να γυρίζουν σπίτι τους και να πάνε την άλλη μέρα στη δουλειά τους. 

Τέλος καλούμε όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων τώρα που είναι αρχή, διότι δε θέλουμε να σκεφτούμε τι πρόκειται να γίνει στα μπαράζ όταν όλοι θα βλέπουν διαιτητικά φαντάσματα. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Δ.Π ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ