Πα. Μαρ 29th, 2024

Χριστούγεννα για Όλους στο εμπορικό πάρκο Mare West στην Κόρινθο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Χριστούγεννα για Όλους στο εμπορικό πάρκο Mare West στην Κόρινθο
Ένα ολόκληρο Εργοστάσιο Παιχνιδιών έρχεται αυτές τις γιορτές στο Mare West!
Κεφάτοι καλικάντζαροι διαβάζουν παραμύθια, παίζουν πρωτότυπα παιχνίδια και κρύβουν λιχουδιές και δώρα στους σάκους τους!
ΒΜΧ, skate και pump track show για τους λάτρεις της δράσης, στο ολοκαίνουργιο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής του Mare West πλαισιώνουν τις εορταστικές δράσεις
Από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου

(Κόρινθος, 10 Δεκεμβρίου 2019). Το Mare West υποδέχεται και τις φετινές γιορτές με ανεπανάληπτες δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι για δύο υπέροχες εβδομάδες, εντελώς δωρεάν, από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου! To μαγευτικό Εργοστάσιο Παιχνιδιών θα περιμένει τους φίλους του Mare West με αμέτρητα παιχνίδια, κατασκευές, παραμύθια, χορούς και τραγούδια, ενώ στο ολοκαίνουργο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής του Mare West, show που κόβουν την ανάσα με BMX και skateboard υπόσχονται να ενθουσιάσουν τους φίλους της δράσης και των αθλημάτων!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι δράσεις ξεκινούν στο Εργοστάσιο Παιχνιδιών! Οι καλικάντζαροι ετοιμάζουν πυρετωδώς παιχνίδια και δώρα και υποδέχονται τα παιδιά κάθε ημέρα, πρωί και απόγευμα, για να παίξουν μαζί τους και να φτιάξουν τα δικά τους παιχνίδια, τραινάκια, κουκλάκια, επιτραπέζια, ρομπότ, ακόμα και παραμύθια!
Παραμονές Χριστουγέννων και τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ξυπνούν! Σιγά-σιγά, το ένα μετά το άλλο ζωντανεύουν και ξεκινούν το παιχνίδι! Μικροί και μεγάλοι παίζουν, πετάνε μπαλάκια μέσα σε καλικαντζαροσκούφους και κερδίζουν τα γλυκά και τις λιχουδιές που είναι κρυμμένα μέσα σε αυτούς! Διαγωνισμοί έλκηθρου, μπόουλινγκ με χριστουγεννιάτικες μπάλες, μπάσκετ με τις μπάλες του δέντρου, διαγωνισμοί τυλίγματος δώρων, χορός και τραγούδι συμπληρώνουν τις απολαυστικές δραστηριότητες στο Εργοστάσιο Παιχνιδιών!
Τα πνεύματα ηρεμούν και το παραμύθι του Καρυοθραύστη ξεκινάει. Ο καλικάντζαρος παραμυθάς υποδέχεται τα παιδιά και τους αφηγείται την αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ιστορία μικρών και μεγάλων. Στο τέλος του παραμυθιού, τα παιδιά χορεύουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς! Από το σκηνικό φυσικά δεν λείπει και ο Άγιος Βασίλης που περιμένει τους μικρούς του φίλους να ακούσει τις επιθυμίες και τα όνειρά τους για φέτος τα Χριστούγεννα!
Για όσους όμως αγαπούν τη δράση και τα αθλήματα, το ολοκαίνουργιο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής θα είναι ανοιχτό για ποδήλατο, πατίνια, skate και αναρρίχηση ενώ θα γίνονται και επιδείξεις στην πίστα του skateboard και του pumptrack τα σαββατοκύριακα 21-22 & 28-29/12, κάθε 15 λεπτά από τις 12.00 μέχρι τις 15.00.
Και φέτος τις γιορτές, το Mare West υποδέχεται την πιο γλυκιά περίοδο του χρόνου με δωρεάν δραστηριότητες, για κάθε γούστο και ηλικία, ώστε να απολαύσουν όλοι οι φίλοι του εμπορικού πάρκου τις γιορτές, όπως θα ήθελαν!
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών δράσεων εδώ: http://marewest.gr/

MARE WEST, μην πας μακριά… και φέτος τα Χριστούγεννα τα γιορτάζουμε μαζί!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00-21.00
Τρίτη 24/12 & 31/12: 09.00-18.00
Κυριακή 15/12, 22/12 & 29/12: 11.00-19.00

Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST

Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
Parking: 800 δωρεάν θέσεις
Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής: 7000τ.μ. με πίστα skateboard, pump track, τοίχο αναρρίχησης, χώρο πικ-νικ, υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων και ποδηλατόδρομο
Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
Parking ποδηλάτων
Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα με Αναπηρία