Πα. Μαρ 29th, 2024

Όχι, δεν είναι κάποιος δρόμος στο Αφγανιστάν – Αυτός είναι ο κεντρικός δρόμος από τα Τρίκαλα Κορινθίας προς Καρυά (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κορώνα-γράμματα παίζουν τη ζωή τους καθημερινά οι διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι κινδυνεύουν να πέσουν στον γκρεμό, στο κεντρικό δρόμο Τρικάλων – Καρυάς. Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν, “λείπει” ο μισός δρόμος λόγω της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων του χειμώνα που μας πέρασε («Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»).
O δρόμος έχει καταστεί επικίνδυνος, έχουν σημειωθεί μεγάλες κατολισθήσεις, αλλά και καθιζήσεις, καθιστώντας αρκετά επικίνδυνη την κατάσταση για κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ή δεν το έχουν  πάρει χαμπάρι, ή κάνουν πως δεν το ξέρουν, αλλιώς δεν εξηγείται.

Ευελπιστούμε ο νέος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, κος Βλάσιος Τσιώτος και ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κος Παναγιώτης Νίκας ,να δώσουν λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, γιατί οι προηγούμενοι διοικούντες δεν το έχουν κάνει.