Σα. Δεκ 9th, 2023

Αυτός είναι ο βιαστής της 16χρονης κόρης του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ουδείς μπορεί να πιστέψει στην Ιτέα και στην Άμφισσα πως ο αλβανικής καταγωγής αγροτικός εργάτης και οικογενειάρχης είναι αυτός ο οποίος βίαζε τη 16χρονη κόρη του, η οποία έχει και σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η έξωθεν μαρτυρία της οικογένειας ήταν εξαιρετική. Οι πάντες είχαν αποκομίσει την εντύπωση πως ο πατέρας φρόντιζε με ιδιαίτερη προσοχή την οικογένειά του και κυρίως την κόρη του, η οποία μάλιστα παρακολουθεί μαθήματα σε ειδικό σχολείο, δεδομένου ότι είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

Σε κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό ότι αυτός ο άνθρωπος βίαζε την κόρη του, η οποία έμεινε έγκυος. Η όλη υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια όταν η 16χρονη μεταφέρθηκε επειγόντως πριν από μερικές ημέρες στο Νοσοκομείο Αμφίσσης με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως πως το κορίτσι βρισκόταν σε διαδικασία αποβολής. Ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας της Άμφισσας, ο οποίος διέταξε εξέταση DNA, με το δείγμα να λαμβάνεται από τον πατέρα της ανήλικης και από τον 15χρονο αδελφό της. Στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην Αθήνα αποδείχτηκε ότι δράστης είναι ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας και τελικά συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης.Σύμφωνα με πληροφορίες, ασελγούσε συστηματικά στο κορμάκι του κοριτσιού, που ήταν ανήμπορο να προβάλει αντίσταση και βίωνε εδώ και καιρό έναν εφιάλτη.Ταυτόχρονα η αστυνομία άρχισε να διερευνά το οικογενειακό και το ευρύτερο περιβάλλον, προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο πατέρας εξέδιδε την κόρη του. Με αυτό το βαρύ κατηγορητήριο και υπό αυτές τις συνθήκες, οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα ο 43χρονος πατέρας-βιαστής, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας. Τα μέτρα ασφαλείας έξω από το δικαστικό μέγαρο της Άμφισσας ήταν αυξημένα. Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν τοπικοί παράγοντες, οι ομοεθνείς αλλά και γνωστοί του κατηγορουμένου είναι εξαγριωμένοι από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν την είδηση. 

www.zougla.gr