Mon. Oct 18th, 2021

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΟΥΖΑΚΗ

Κύριε Πρόεδρε , κύριε Δήμαρχε κύριοι σύμβουλοι παρακολουθώντας την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 21-9-2021 μέσω τηλεδιάσκεψης έκπληκτοι παρακολουθήσαμε τον δημοτικό σύμβουλο και κουμπάρο του πρόεδρου της Κοινότητας Πισιων κ . Μουζάκη Αθανάσιο να μας κατηγορεί ότι κοινοποιήσαμε στα Μ.Μ.Ε. Τις προτάσεις μας στο προσεχές κοινοτικό συμβούλιο για το Τ.Ε.Ε.Π. 2021 ,εν συνεχεία η έκπληξη μας μεγάλωσε ακούγοντας τον να λέει ότι στο συμβούλιο της Κοινότητας μας επικρατεί πόλεμος, ότι εμείς οι τρεις τα έχουμε βάλει με τον ένα και μόνο του πρόεδρο της Κοινότητας , ότι δεν μπορεί έτσι να λειτουργήσει το συμβούλιο για το κάλο του τόπου , για το μέλλον τον παιδιών μας , την παγκόσμια ειρήνη , και την συμφιλίωση των λαών και στο τέλος καλεί και το Δ.Σ. να παρέμβει και να μας βάλει στην θέση μας, εν ολίγοις που τα είδε? που τα άκουσε αυτά? ποιος του τα είπε άραγε? γιατί τα ιδία λέει και ο κουμπάρος του για να κρύψει την ανικανότητα του . Ο συμπαθής κατά τα αλλά κ. Μουζάκης φαίνεται ότι δεν παρακολουθεί καθόλου τα φροντιστήρια που τον έστειλε να κάνει ο λαός του Δήμου για 9 ολόκληρα χρονιά στα έδρανα της αντιπολιτεύσεις και συνεχίζει να έχει το ίδιο αυταρχικό ύφος με τότε που ήταν σε θέσεις εξουσίας στον Δήμο μας . Είναι φανερό ότι είναι επηρεασμένος από τον πανικό και την ταραχή που έχει καταβάλει τον κουμπάρο του βλέποντας ότι ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ στην κοινότητα μας και από εδώ και εμπρός θα ελέγχεται και θα κρίνεται για τα έργα του .
Ας δούμε όμως τα πράγματα με την σειρά , είναι δεδομένο ότι δεν χρειαζόμαστε καμία αδεία από κανένα Κ. Μουζάκη για να δημοσιεύσουμε τις απόψεις , τις προτάσεις , και τα όνειρα μας για τον τόπο μας στα Μ.Μ.Ε. είναι επίσης αληθές και δεδομένο ότι δώσαμε στον πρόεδρο δυο ολόκληρα χρονιά περίοδο χάριτος χωρίς να του βάλουμε κανένα εμπόδιο στο πρόγραμμα του .Αυτό το μαρτυρούν και οι αριθμοί , από την 1 Σεπτεμβρίου του 2019 που ανέλαβε την προεδρία της άτυχης ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΩΝ έως και σήμερα έχει καλέσει σε συνεδρίαση όλες και όλες 15 φόρες σε 25 ολόκληρους μήνες τα θέματα σε αυτά τα συμβούλια ήταν 51 στον αριθμό και από αυτά ψηφίστηκαν ομόφωνα τα 42 τα όποια είχαν να κάνουν με αιτήσεις κατοίκων ,φωτιστικά σώματα και ούτω καθεξής ,οπότε για ποια εμπόδια για ποιον πόλεμο μιλεί ο κ. Μουζάκης αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος ? Έχει μήπως ξεχάσει ο πρόεδρος κ. Λάμπρου με τι σθένος νοιαζόταν για τον τόπο του όταν ήταν αντιπολίτευση κάνοντας μόνο κατεγγελίες και δείχνοντας μηδενική διάθεση συνεργασίας ?Ότι εκλαβάνετε κ. Μουζάκη εσείς και ο πρόεδρος κ. Λάμπρου ως πόλεμο εμείς το μεταφράζουμε ως αγάπη για τον τόπο με έργα και όχι καταγγελίες
Κ .Μουζάκη καλά θα κάνατε να ρωτούσατε τον κουμπάρο σας και πρόεδρο της Κοινότητας γιατί αυθαιρετεί καθημερινά τοποθετώντας οπού εκείνος νομίζει πινακίδες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας ,κάδους απορριμμάτων κουβαλώντας τους με το αγροτικό του ,βάζοντας κώνους απαγορεύσεις σταθμεύσεις οπού εκείνος θέλει ,παγκάκια και καλαθάκια στην νέα πλατεία του Σχινου την όποια όπως έλεγε προεκλογικά θα σταμάταγε την επομένη που θα εκλεγόταν πρόεδρος αλλά μετά του άρεσε . Παίζει με τα φωτά της, τα ανάβει και τα σβήνει όποτε θέλει γιατί άκουσον άκουσον προκαλούν φωτορύπανση θεός ξέρει τη εννοεί ο άνθρωπος , όλα αυτά και πολλά άλλα χωρίς να ξέρουν τίποτα οι υπηρεσίες του δήμου και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι ? ας τον ρωτήσει επίσης γιατί παρανομεί έχοντας φτιάξει σελίδα με το όνομα της κοινότητας γράφοντας ότι θέλει εκείνος χωρίς να έχει κανένας από το συμβούλιο πρόσβαση. Γιατί απειλεί καταστηματάρχες του Σχινου βλέπε καταγγελία Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου; Ρωτήστε τον τέλος κύριε Μουζάκη, ποιο είναι το έργο του 2 ολόκληρα χρονιά ,ποιες οι προτάσεις του ,το όραμα του εκτός από το να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,να ειδοποιείτε έργα που αγωνίστικε και κέρδισε η προηγούμενη κοινοτική αρχή για να γίνουν στον τόπο , και να κόβει χορτάρια με το χορτοκοπτικό λες και δεν έχει ο δήμος υπηρεσία , αλλά και να επιτίθεται σε εκλεγμένους αντιδημάρχους του Δήμου μας με αήθεις εκφράσεις και συμπεριφορές και στην συνεχεία να ζητεί συγγνώμη γεγονότα που ζήσατε στο δημοτικό συμβούλιο πρόσφατος . Βλέποντας λοιπόν την ανυπαρξία του προέδρου κ. Λάμπρου τα τελευταία δύο χρόνια Όλα αυτά είναι που μας αναγκαστήκαμε πλέον να τον παρακάμψουμε και να συγκαλούμε εμείς συμβούλια και να βάζουμε θέματα μπας και γίνει κάτι στον τόπο μας .
Υ.Σ.
Κύριε Μουζάκη επειδή σας παρακολουθήσαμε να κάνετε ολόκληρη επίθεση στον πρόεδρο του Δ.Σ. για το θέμα των διαζωσης συνεδριάσεων του Δ.Σ. κάντε το ίδιο και με τον κουμπάρο σας. Εμεις τουλάχιστον στα Πισια είμαστε ολοι και όλοι 5 άνθρωποι και ένας ο γραμματέας 6 σε μια αίθουσα 100 τετραγωνικών αυτό θα ήταν μια υπηρεσια προς το συμβούλιο μας αφού κοπτεστε τόσο για την πρόοδο του συμβούλιου των Πισιων
Κ. Πρόεδρε , Κ Δήμαρχε, Κ. Σύμβουλοι αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του κ . πρόεδρου της κοινότητας Πισιων ,στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και να μας συγχωράτε που σας κουράσαμε αλλά κάποτε πρέπει να ακουστεί και η αλήθεια .

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΩΝ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΚΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ