Δε. Δεκ 11th, 2023

Νέος «πονοκέφαλος» για Παναθηναϊκό με Κουτρουμπή – Οι «πράσινοι» πρέπει να πληρώσουν 304 χιλ. ευρώ στον πρώην αμυντικό τους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κλέινει το ένα μέτωπο, ανοίγει το άλλο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πρέπει να τακτοποιήσουν ακόμη δύο περιπτώσεις οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές τους, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Παράλληλα, καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 304.000 ευρώ στον Γιώργο Κουτρουμπή, με τον οποίον βρίσκονται σε επαφές για το θέμα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 204/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή MLADEN PETRIC.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Δέχεται κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των ( 304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση».

Newsbeast.gr