Τρ. Αυγ 9th, 2022

4+1 περίεργα αθλήματα που θα σας εντυπωσιάσουν!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι το  δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου, αλλά δεν είναι το μόνο.Υπάρχουν αθλήματα που ούτε καν μπορείς να φανταστείς ότι υπάρχουν.

 Διαβάστε τα παρακάτω και μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

 Η πολεμική τέχνη Arnis

Το εθνικό σπορ Των Φιλιππίνων ονομάζεται Arnis, το οποίο είναι μια πολεμική τέχνη. Σε αυτή πέρα από τα χέρια και τα πόδια που είναι φυσικό να χρησιμοποιούνται ακόμα μπαστούνια , μαχαίρια, στιλέτα και σπαθιά.

 Άγρια Δύση

Οι καουμπόηδες στο Μεξικό, οι οποίοι ονομάζονται Charros αποδεικνύουν την ανδρεία τους καβαλώντας τα άλογα τους μπροστά σε μεγάλα πλήθη. Εκεί πραγματοποιείται και η charreada, όπου αναμετρώνται στο ποιος καουμπόης θα πιάσει πιο γρήγορα ένα άγριο άλογο με το λάσο του.

 

Ασυνήθιστη τοξοβολία

Στο Μπουτάν,  στο μικρό βουδιστικό βασίλειο στην καρδιά των Ιμαλαΐων λαμβάνει χώρα ένας ασυνήθιστος αγώνας τοξοβολίας.  Οι τοξοβόλοι του Μπουτάν πρέπει να καταφέρουν να πετύχουν μικροσκοπικούς, ξύλινους στόχους, οι οποίοι είναι βαμμένοι με έντονα χρώματα σε απόσταση 140 μέτρων. Για κάθε επιτυχημένο χτύπημα υπάρχει και ένας παραδοσιακός ξεχωριστός χορός νίκης.

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα σάουνας

Στη Φιλανδία πραγματοιποείται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σάουνας. Ναι καλά διαβάσατε! Σε αυτό το ιδιαίτερο πρωτάθλημα νικητής αναδεικνύεται όποιος αντέξει για περισσότερη ώρα μέσα στους θαλάμους. Μάλιστα η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει αντέξει ποτέ άνθρωπος είναι οι 110ο Κελσίου.

 Πρωτάθλημα υποβρυχίου φιλιού

Στο πρωτάθλημα υποβρύχιου φιλιού πρέπει να φιλάτε τον αγαπημένο-η σας για όση περισσότερη ώρα μπορείτε κάτω από το νερό.

 www.star.gr