Σα. Δεκ 9th, 2023

Συνελήφθη 44χρονος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα στην Αργολίδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -1.480- πακέτα με λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη, χθες (23.9.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς μικτού συνεργείου Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (23.9.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, αστυνομικοί μικτού συνεργείου Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα  44χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -1480- πακέτα τσιγάρων, καθώς και -16- φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι φιάλες οινοπνευματωδών ποτών θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.