Δε. Αυγ 15th, 2022

Άμεση χρηματοδότηση 650.000€ στο Δήμο Βέλου Βόχας από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Κοινοποίηση ειδήσεων

Άμεση χρηματοδότηση στο Δήμο Βέλου Βόχας από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τις θερμές ευχαριστίες του προς το Υπουργείο και προσωπικά τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση εκφράζει ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος μετά την άμεση χρηματοδότηση του Δήμου για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σαββατοκύριακου σε βασικές υποδομές.
Το υπουργείο ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Δήμου ενέκρινε εντός 48 ωρών χρηματοδότηση ύψους 650.000€, η οποία αποτελεί μια πολύτιμη υποστήριξη στη μάχη για την αποκατάσταση της κανονικότητας. Τη στιγμή που ο Δήμος Βέλου-Βόχας παλεύει με κάθε τρόπο να επουλώσει τις πολλαπλές πληγές του από την πρόσφατη κακοκαιρία, η άμεση ανταπόκριση και συνδρομή του Υπουργείου Εσωτερικών αποτελεί πηγή δύναμης και αισιοδοξίας.