Τε. Μάι 25th, 2022

Ακόμα βάζουν γκολ οι Αριανές

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΑΡΗΣ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΜΑΖΟΝΕΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  5-0

Ακόμα βάζουν γκολ οι Αριανές .Ομάδα από τον Άρη τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου διέλυσαν τις Αμαζόνες Κορινθίας με 5-0 .Σε περίπατο εξελίχθηκε  το  ντέρμπυ μεταξύ του Αρη Κορίνθου και των Αμαζόνων  Κορινθίας  . Με το ευρύ 5-0 αντί για 10-0 ο Άρης ισοπέδωσε τις Αμαζόνες οι οποίες μετά από αυτήν την ήττα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να παραμείνουν στην κατηγορία. Αντιθέτως ο  Άρης έμεινε  μόνος στην δεύτερη θέση και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία . Τα κορίτσια του Γιώργου Τζουμάνη παρ όλες τις απουσίες που είχαν ( Δερμεντζόγλου – Παπαντωνίου –Κορμπάκη _ Κουρκουζέλη – Κακογιάννη ) από το πρώτο λεπτό στρίμωξαν τα κορίτσια του Χρήστου Καρσιώτη  στην περιοχή τους και τις ανάγκασαν σε παθητικό παιχνίδι .Το πρώτο γκολ άργησε να έρθει γιατί η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Γιανίτσου  με σωστές επεμβάσεις κρατούσε το μηδέν στην άμυνα .ήρθε όμως το 18ο λεπτό και η Βαρσαμή με κεφαλιά έκανε το 1-0,για να έρθει η Γαλάνη στο 24ο λεπτό με ατομική προσπάθεια να κάνει το 2-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο Δεύτερο ημίχρονο ο Άρης στο 48ο λεπτό με την Βέρρα αφού πέρασε και την τερματοφύλακα έκανε το 3-0 ,για να έρθει η Γαλάνη στο 50ο λεπτό με θαυμάσια προσπάθεια να κάνει το 4-0. Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι γιατί οι Αριανές χαλάρωσαν ,έγιναν και αλλαγές για να πάρουν λεπτά συμμετοχής και άλλα κορίτσια και ήρθε το 85ο λεπτό από πολύ ωραία ασίστ της Γαλάνη η Βέρρα να κάνει το 5-0.Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής γιατί η διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής .Από την ομάδα του Άρη δεν υπάρχει υστερήσασα ,ενώ από την ομάδα των Αμαζόνων εκτός από την τερματοφύλακα Γιανίτσου η οποία με τις επεμβάσεις της κράτησε το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα  πάλευαν μόνες τους οι Μαρινού και Γιαννοπούλου.
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ( Τζουμάνης ) Κοτσώνη – Πετροπούλου – Δήμα ( 69 Οικονόμου ) – Λουφάκη ( 76 Βουρλιωτάκη )  – Δαρσινού – Λιάπη – Μπίτζα  ( 86 Σδράλη )–Παπαεωργίου –Γαλάνη – Βέρρα – Βαρσαμή ( 63 Μιχαλοπούλου ).
ΑΜΑΖΟΝΕΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ( Καρσιώτης )
Γιανίτσου – Πανούση (54 Τσακανίκα )– Σούκουλη (39 Δικαιουλάκου )–Κακούρη ( 57 ( Λαζάρου ) –Σταυροπούλου –Μαρινού –Γιαννοπούλου –Φράγκου –Λάμπρου (76 Βύρλα )–Καπετανοπούλου –Νικολάου.