Κυ. Αυγ 14th, 2022

Αλλαγή ηγεσίας στο Ροταριανό Όμιλο ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το παρών έδωσαν οι επικεφαλείς της Ηγεσίας του Οργανισμου, η διοικητής Ντόρα Κεμου, ο Εψ. Διοικητής Θεόδωρος Πανάγος και άλλοι αξιωματούχοι.

Παρεβρηθηκαν επίσης φίλοι του Ομίλου από την τοπική κοινωνία αλλά και από άλλες περιοχές για να τιμήσουν τη βραδιά.

 

Στο λόγο του ο πρώην πλέον πρόεδρος μίλησε για τους στόχους που είχε βάλει και πέτυχε στη χρόνια του, την προώθηση κουλτούρας συνεργασίας, την παραγωγή ανθρωπιστικού έργου, την συναδέλφωση μεταξύ των μελών και την εξωστρέφεια προς την τοπική κοινωνία.

Στο λόγο της η νέα πρόεδρος έθεσε τους στόχους της για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ του Ομίλου και της περιοχής, διοργάνωσης υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, την τοπική αυτοδιοίκηση και συλλόγους, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο για την εξαιρετική ομάδα που της παρέδωσε ως μέλη του Ομίλου.

Ή βραδιά επιφύλασσε και τρεις εκπλήξεις.

Η μια ήταν ότι γιορτάστηκαν τα γενέθλια της αντιπροέδρου Βούλας Φίλη μέσα στην εκδήλωση.

Η δεύτερη το φυλλάδιο που παρέδωσε στο νέο ΔΣ ο πρώην πρόεδρος και είχε έναν απολογισμό για την περασμένη χρονιά, στοιχεία για το Ροταριανό Όμιλο ΚΟΡΙΝΘΟΣ που αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για τον Οργανισμό.

Το φυλλάδιο επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Πιπινης, πρώην γραμματέας του Ομίλου.

Η τρίτη εκπληξη ήταν για τον πρώην πρόεδρο ένα βιβλίο του Δημήτρη Μπουραντα με τίτλο Ηγεσία με την ευχή να συνεχίσει να επιτελεί με το ίδιο πάθος το έργο του στο Ροταρυ και την προτροπή να το διευρύνει και στα τεκταινόμενα της περιοχής…

ekorinthos.gr