Δε. Ιούν 5th, 2023

Απάντηση Γκιώνη στο “τελεσίγραφο” Ρεμαντά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρόσκληση που απέστειλε χθες ο Νικόλαος Δαούλης-Ρεμαντάς, Προεδρεύων και Γενικός Δ/ντής της CHL SA προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους με σκοπό “κρυφή συνάντηση”, 

δηλαδή χωρίς κάμερες, ώστε όπως ισχυρίζεται στην επιστολή του (την οποία δεν δημοσιεύουμε για ευνόητους και δεοντολογικούς λόγους) να  συνεχισθεί η συζήτηση με σκοπό την κοινή αναζήτηση των επιλογών και των διαδικασιών, εφ΄όσον όλοι αναγνωρίζουν τον επείγοντα χαρακτήρα των θεμάτων.

Ο κ. Ρεμαντάς έχοντας ορίσει ως καταλυτική ημερομηνία την σημερινή ημέρα για τη μετατροπή του καταστατικού της Κοινοπραξίας,(θυμάστε τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο) στο e-mail του ζητά συνάντηση ακόμα και αύριο 1η Απριλίου.

Ζητά να παρερευθούν άπαντες σε αυτή τη “μυστική” συνάντηση, δηλαδή τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη του ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ

Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, απαντητική επιστολή,απέστειλε ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης 

Ο κ. Γκιώνης αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά πως η εξασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της Κοινοπραξίας ήταν ανέκαθεν ο πρώτος στόχος όχι μόνο του δημοτικού συμβουλίου αλλά και των δημοτών.

Ο κ. Γκιώνης αναφέρει πως η πλευρά της εταιρείας δεν τηρεί τις υποχρεώσεις προς την Τουριστική Λουτρακίου ΑΕ

Η πρόταση του Δημάρχου προς τον κ. Ρεμαντά είναι η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής, αφού ληφθεί απόφαση στο ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ. Αφού γίνει αυτό ο Δήμαρχος δεσμεύεται να ενημερώσει το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου και να γίνει η συνάντηση που ζητά ο κ. Ρεμαντάς αλλά υπό τον όρο να  συμμέχουν ορκωτοί λογιστές, οικονομολόγοι και νομικοί.

Καταλήγοντας ο κ. Δήμαρχος τονίζει στον κ. Ρεμαντά πως θα κάνει ό,τι πρέπει για την Κοινοπραξία και τη λειτουργία της αφού πρώτα η CHL SA τηρεί τις υποχρεώσεις της.

loutrakiblog.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr