Πα. Αυγ 12th, 2022

Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Τρίπολη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απόπειρας ληστείας σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 11.5.2006 το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ευρημάτων, αλλά και αποτελεσμάτων φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι ο 43χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την 11.5.2006 το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφού επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματοκιβώτιο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 43χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.