Δε. Αυγ 8th, 2022

Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Κορινθίας: Aφού δεν τους παραιτούν να παραιτηθούν όλοι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Βασίλης Παλιακάσης, Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Κορινθίας. Χρησιμοποιώ αυτό το βίντεο για αναφέρω τα παρακάτω.

Όλα τα εγκλήματα και τα συμβάντα γίνονται είτε απο αμέλεια είτε απο δόλο. Όταν πρόκειται λοιπόν για δημόσιους υπαλλήλους (λειτουργούς), εκλεγμένους (Άρχοντες) και εμπλέκονται σε τέτοια περιστατικά, για μέν το δόλο συλλαμβάνονται για την φυλακή, για δέ την αμέλεια τιμωρούνται πειθαρχικά παραιτούνται ή τους παραιτούν.
Εγώ λοιπόν δεν λέω ότι η εμπλοκή όλων των υπηρεσιών σε αυτή την καταστροφή είχε δόλο, είχε όμως μεγάλη αμέλεια, δεν υπήρξε συντονισμός, δεν εφαρμόσθηκε κανένα σχέδιο και εν κατακλείδι δεν έγινε τίποτε σωστό για να έχουμε τόσα θύματα και καταστροφές.
Γι αυτό το καλύτερο που έχουν να κάνουν πιστεύω, στη μνήμη των αδικοχαμένων αλλά και ανακούφιση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού,αφού δεν τους παραιτούν να παραιτηθούν όλοι οι επικεφαλής της πολιτικής προστασίας απο υπουργούς και Δημάρχους της περιοχής, καθώς και οι Αρχηγοί της Πυροσβεστικής και Ελληνικής Αστυνομίας.
Δέν αναφέρομαι βέβαια στους ήρωες Πυροσβέστες-Αστυφυλακες.
Το οφείλουν στους νεκρούς αλλά και τούς κατεστραμμένους πολίτες των περιοχών που κάηκαν διότι σε αυτούς εμπιστεύθηκαν την ζωή τους και την περιουσία τους. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.