Πα. Σεπ 22nd, 2023

Ισπανία: Η συμπεριφορά του μητροκτόνου άλλαξε όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα λόγω Erasmus – Τεμάχισε τη μητέρα του και την έβαλε σε τάπερ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένας παιδικός του φίλος του δράστη, αποκάλυψε στην εφημερίδα «El espanol», ότι ο μητροκτόνος άλλαξε πολύ από τη στιγμή που επισκέφθηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο του φοιτητικού προγράμματος Erasmus.

«Μέχρι τότε ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές», λέει χαρακτηριστικά ο φίλος του.

«Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να είχε μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ήταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες», προσθέτει ο ίδιος. 

«Από τη στιγμή της επιστροφή του στη Μαδρίτη ο Αλμπέρτο ήταν ένας… άλλος, όπως αφηγείται ο φίλος του. «Έγινε εξαιρετικά εσωστρεφής, του έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο».

Σημειώνεται ότι στην πορεία των χρόνων, ο Αλμπέρτο εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία. Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα για το οποίο είναι ο κύριος κατηγορούμενος.

Πηγή: iefimerida.gr