Τρ. Μάι 24th, 2022

Συγχαίρουν την ομάδα του Παμβοχαϊκού που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Final Four των Παμπαίδων Πελοποννήσου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ξεχειλίζοντας από περηφάνια και καμάρι θέλουμε να συγχαρούμε ολόψυχα τους μικρούς αθλητές του Παμβοχαϊκού που στο Final Four των Παμπαίδων Πελοποννήσου κατέκτησαν την πρώτη θέση και κέρδισαν επάξια το χρυσό μετάλλιο.

Οι μικροί πετοσφαιριστές του Παμβοχαϊκού απέδειξαν ότι ο τόπος μας εκτός από καλούς αθλητές, γεννά και άξιους πρωταθλητές! Η νίκη τους τιμά για μία ακόμη φορά το δήμο μας και τον καθιστά σημείο αναφοράς του αθλητικού γίγνεσθαι της πατρίδας μας.
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές και τη διοίκηση του Παμβοχαϊκού που με αδιάκοπες προσπάθειες και κόπους στηρίζουν τα παιδιά μας και με τις επιτυχίες τους αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την αξιόλογη δουλειά, που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ο δήμος Βέλου-Βόχας θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια όλων των τμημάτων του Παμβοχαϊκού και υποσχόμαστε ότι όσο πιο ψηλά ανεβάζουν τον πήχη των αθλητικών τους δραστηριοτήτων και των επιτυχιών τους, προβάλλοντας έτσι τον ίδιο το σύλλογο αλλά και το δήμο μας, τόσο περισσότερο θα τους στηρίζουμε κι εμείς με κάθε τρόπο.

Ο Δήμαρχος

Αννίβας Παπακυριάκος

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού

Μαρία Καλλίρη