Τε. Μάι 18th, 2022

Κατερίνα Ζάρκου: Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συμμετάσχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η επί σειρά ετών ενασχόλησή μου με τον πολιτισμό, την πολιτιστική μας κληρονομιά, την λαογραφία, τις παραδόσεις και τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, με έκαναν να αγαπήσω έτι περισσότερο την πατρίδα μου, το χωριό μου, τις ρίζες μου, τον ίδιο τον άνθρωπο.

Τόσο η επαγγελματική μου καριέρα και σταδιοδρομία ως Προϊσταμένη τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού μεγάλης Βιομηχανικής Εταιρείας όσο και η εθελοντική προσφορά και ενασχόληση μου ως Πρόεδρος του Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Στιμάγκας ΘΥΑΜΙΣ, είχαν πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο, την παιδεία , τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας.

Η δημοτική μας αρχή και ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος, αναγνωρίζοντας την προσφορά, το ήθος και την συνέπεια της κοινωνικής μου δράσης στο Δήμο μας, μου απεύθυνε την τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του, προκειμένου για κοινή κάθοδο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, πρόταση την οποία απεδέχθη.
Φίλες και φίλοι, αισθάνομαι ώριμη, έμπειρη, αισιόδοξη και περισσότερο από ποτέ έτοιμη και αποφασισμένη να προσφέρω στον συνδημότη μου, στον τόπο μου και στις κοινές υποθέσεις του Δήμου μας, το ήθος, την συνέπεια και τις αξίες τις οποίες διδάχθηκα από την πολυετή ενασχόλησή μου με την παιδεία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας.
Για το λόγο αυτό, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καλώ τους συντοπίτες μου , τους δημότες του Δήμου Βέλου –Βόχας να τιμήσουν με την ψήφο τους το πρόσωπό μου, μία ψήφος εμπιστοσύνης στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύω και υπηρετώ, προκειμένου με ήθος και συνέπεια να κερδίσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε το όνειρο για τον τόπο μας πραγματικότητα. Απευθύνω πρόσκληση εμπιστοσύνης σε όλους τους συνδημότες μου και ταυτόχρονα δέσμευση τιμής δικής μου, ότι η φωνή τους θα εκπροσωπηθεί επάξια, με ήθος, αξία, και συνέπεια στο δημοτικό συμβούλιο της επόμενης δημοτικής περιόδου, αξίες που με συνοδεύουν σε όλη μου ζωή.
Εύχομαι οι Άγιες μέρες της Γέννησης του Κυρίου Μας, να αγγίξουν την ψυχή όλων μας , μεταμορφώνοντάς την στην φάτνη που θα γεννηθεί η Αγάπη και η Ειρήνη για όλο τον κόσμο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!!
Με τιμή
Κατερίνα Ζάρκου.