Κυ. Ιούν 11th, 2023

Κινδυνεύει να κλείσει το Τεχνικό Τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ Νεμέας – Κραυγή αγωνίας απο τον Tελη Kαλλη (video – φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κραυγή αγωνίας απο τον Tελη Kαλλη “Επ. πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Νεμεας”, για ακομη μια υπηρεσία της Νεμέας που ενδέχεται βάση των δεδομένων να κατεβάσει ρολα.

Οπως μας ανέφερε ο κυριος Καλλης, οι τρεις υπάλληλοι του τεχνικού τμηματος της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Νεμεας ( 2 τεχνικοι και 1 καταμετρητής) συνταξιοδοτουνται,και ακομη η διοίκηση δεν εχει ανακοινώσει το πλανο και την προοπτική της επόμενης μέρας για το υποκατάστημα,την στιγμή που στην Κόρινθο υπάρχουν ηδη εν ενεργεία δυο Νεμεατες  υπάλληλοι ,ενας καταμετρητής,και ενας τεχνίτης που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την υπάρχουσα υπηρεσία της ΔΕΗ .
Οπως μας ειπε ο κυριος Καλλης ,ειναι επιεικώς απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στην Νεμεα  εδώ και χρόνια  κάτω απο το καθεστώς διαφορετικών κυβερνήσεων,σχετικά  με την κατάργηση των Δημοσίων υπηρεσιών,που ειχε ως αποτέλεσμα  την υποβάθμιση της περιοχής  και την ταλαιπωρία  των κατοίκων[ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΦΟΡΕΙΑ],και αναρωτήθηκε που είναι τελικά,η περιφέρεια,που ειναι οι βουλευτές του νομού, κύριοι ειπε η ΝΕΜΕΑ δεν ειναι Β κατηγορίας,εχει ιστορία  αιώνων και τις πρέπει μια άλλη αντιμετώπιση.

 

 

 

 

 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr