Τρ. Ιούλ 23rd, 2024

Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω της πυρκαγιάς όλα τα αυτοκίνητα ειναι σταματημένα στην γέφυρα Ισθμού (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω της πυρκαγιάς όλα τα Ι.Χ Αυτοκίνητα  φορτηγά και λεωφορεία ειναι σταματημένα στην γέφυρα Ισθμού.

Εξαιτίας της τεράστιας πυρκαγιάς στην Κινέτα σταμάτησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς την Πελοπόννησο και την Ηπειρο, καθώς παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου, με εντολή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Παράλληλα, με ίδιες εντολές, διεκόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού Αθήνα-Κιάτο και αντίστροφα. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού προς Αεροδρόμιο.
Επιπλέον, ο ΟΑΣΑ τροποποίησε τα δρομολόγια στις λεωφορειακές γραμμές 301, 314 και 324 που εξυπηρετούν τις περιοχές Ανθούσα, Πεντέλη κυκλική, Παλλήνη, Ραφήνα.
Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ προς Ραφήνα και Νέα Μάκρη, αρμόδιοι δήλωσαν στο ΑΠΕ ότι «ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας κανονικά, αλλά δεν γνωρίζουν μέχρι που θα φθάσουν και πώς, γιατί αρμόδιοι είναι η ΕΛΑΣ και η πυροσβεστική».

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, ουρές έχουν δημιουργηθεί στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μέχρι και τον δρόμο Επιδαύρου με τους οδηγούς να βρίσκονται εν αναμονή.