Πα. Δεκ 8th, 2023

Με μεγάλη επιτυχία η «Α΄προς Κορινθίους Επιστολή Αποστόλου Παύλου» (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Πολιτιστική Εκδήλωση «Α ´προς Κορινθίους Επιστολή Αποστόλου Παύλου» προς τιμήν του Πολιούχου της Πόλης της Κορίνθου Αποστόλου των Εθνών Παύλου πραγματοποιήθηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 το βράδυ στον ΠΗΓΑΣΟ στην Κόρινθο.

Η Εκδήλωση έγινε με συνδιοργάνωση του Δήμου Κορινθίων και της Κυρίας Κατερίνας Αντωνοπούλου-Ρούκη.

Οι συμμετέχοντες, οι Αναγνώστες της Α ´προς Κορινθίους Επιστολής και το κοινό εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και την μεγάλη ικανοποίηση τους για τη άψογη διοργάνωση και απόδοση τέτοιου είδους Πολιτιστικής Εκδήλωσης στην Κόρινθο και ευελπιστούν ότι θα υπάρξει συνέχεια.

Το δρώμενο που έγραψε, σκηνοθέτησε και παρουσίασε  για την Α ´προς Κορινθίους Επιστολή Αποστόλου Παύλου η Κυρία Κατερίνα Αντωνοπούλου-Ρούκη με συμμετοχή των σπουδαστών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της, έκλεψε την παράσταση.

Η Σοπράνο Κυρία Γκρέκα Πετουμένου ομόρφηνε με την φωνή της την Εκδήλωση και καθήλωσε το κοινό.

Η μαέστρος Κυρία Γλυκερία Μωραϊτάκη συνόδευσε άψογα μουσικά τους αξιόλογους Αναγνώστες με την Κλασική Ορχήστρα του Δήμου Κορινθίων.

Η Κυρία Φάλια Παπαγιαννοπούλου-Ζαρρή, άξια πάντα στο έργο της, άνοιξε την Εκδήλωση με την παιδική χορωδία του ΚΕΠΑΠ Του Δήμου Κορινθίων και ταξίδεψε το Κορινθιακό κοινό στην μελωδία της μουσικής.

Όλοι οι Αναγνώστες της Α´ προς Κορινθίους Επιστολής, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν σάρκα και οστά στη Θεία Επιστολή με τις όμορφες αγγελικές φωνές τους και την άψογη παρουσία τους, μάγεψαν το Κορινθιακο κοινό.