Πα. Μάι 20th, 2022

Πάτρα: Τον χτύπησαν με σκεπάρνι για να τον ληστέψουν

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την ώρα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 70χρονος ο οποίος χτυπήθηκε με σκεπάρνι μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην περιοχή των Ζαρουχλέικων στην Πάτρα, στην Ασφάλεια ανακρίνεται ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με διάφορα αδικήματα.

Πρόκειται για έναν Έλληνα ηλικίας 32 χρόνων και την 31χρονη Ελληνίδα φίλη του, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται στην περιοχή και η περιγραφή τους ταίριαζε με αυτήν που είχαν δώσει αυτόπτες μάρτυρες, ειδικά του άνδρα που φορούσε πράσινη μπλούζα το μαύρο παντελόνι. Ωστόσο, το θύμα νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και δεν είναι σε θέση να τους αναγνωρίσει.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έζησε στιγμές τρόμου, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με το ζευγάρι που είχε τρυπώσει μέρα- μεσημέρι στο σπίτι του. Μόλις είδε τους εισβολείς, προσπάθησε να αντισταθεί αλλά εκείνοι του επιτέθηκαν χτυπώντας τον άγρια στο κεφάλι με το σκεπάρνι. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας, χωρίς όμως να αρπάξουν κάτι αξίας από το σπίτι. Ο αιμόφυρτος 70χρονος κάλεσε βοήθεια σηκώνοντας στο πόδι τη γειτονιά και παρελήφθη από ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.