Κυ. Μάι 22nd, 2022

Πόσες δικαιολογίες θαπει ακόμα ο κ.Χειβιδόπουλος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πόσες ακόμα δικαιολογίες θα πει ο αντιπεριφερειάρχης ώστε να καλύψει το γεγονός πως σε όσα θέματα του ανέθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Τατούληςαπέτυχε παταγωδώς; Εκτίθετε συνεχώς.

Γι άλλη μια φορά έρχονται οι ίδιοι οι πολίτες να προβάλουν την πολιτική του ανυπαρξία. Η οδοποιία στοΛάλουκα είναι άλλη μια αποτυχία του την οποία πάλι με«θα» προσπαθεί να καλύψει. Από τον Αύγουστο που ανέλαβε το έργο της οδοποιίας του Λάλουκακαι με 300.000 ευρώ στη διάθεση του για να το φέρει εις πέρας φτάσαμε μια ανάσα πριν το 2019 και οι λακκούβες είναι ακόμα εκεί. 1.800μ δρόμου του έχουν φανεί τεράστιο έργο και δεν μπορεί να το ολοκληρώσει;Να θυμίσουμε πως του πήρε 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια να ολοκληρώσει την είσοδο του Άργους στην περιοχή Φιστικιές έκτασης 600μέτρων!!

Αν δλδ είχετην ευθύνη για ένα έργο μεγάλο να φανταστούμε πως θα του έπερνε χρόνια. Αν είχε για παράδειγμα  την Ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου Άργους , τα δυο σχολεία Ινάχου&Κουτσοποδίου, την Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, το Σχέδιο Πόλεως Νοτίου Τμήματος, το Κολυμβητήριο το Εργοστάσιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, την πλατεία Κουτσοποδίου, την αναμόρφωση του παραλιακού τόξου και τόσα άλλα που είναι εργα της  δημοτικής μας αρχή, να φανταστούμε πως θα ήθελε τουλάχιστον μια 20ετία. Και όλα αυτά γιατί; Γιατίδεν ασχολήθηκεμε την εποπτεία του έργου του Λάλουκακαι απέτυχεξανά.Και μην μας πει πως ο προεκλογικός του αγώνας τον καθυστερεί γιατι 8 ολοκληρα χρόνια ήταν αντιπεριφερειάρχης και δεν ολοκλήρωσε έργα σημαντικά για τους πολίτες της Αργολίδας. Οπότε καταλήγει κανείς πως πρόκειται για ανικανότητα.

Όπως απέτυχε και στην μεταφορά των μαθητών , όπως απέτυχε στην αντιμετώπιση των κουνουπιών , όπως απέτυχε και στον καθαρισμό των ρεμάτων.Αφού λοιπόν είναιαπασχολημένος με τον προεκλογικότου αγώνα και την επίτευξη των πολιτικών του φιλοδοξιών ας παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης ώστε κάποιος ικανός να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της Αργολίδας. Έχουμε ενημερώσει τον κ.Τατούλη πως πρέπει να πράξει τα δέοντα για το καλό των πολιτών!