Πα. Δεκ 8th, 2023

Στην Κόρινθο και τους Αγίους Θεοδώρους ο Π. Λαφαζάνης (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Περιοδεία στην Κόρινθο και στους Αγίους Θεοδώρους πραγματοποίησε χτες το απόγευμα ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης με κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας Κορινθίας.

Ο κ. Λαφαζάνης, στελέχη και μέλη του κόμματος περπάτησαν στους δρόμους της Κορίνθου, συνομίλησαν με τους πολίτες, τους επαγγελματίες, μοίρασαν  υλικό και κατόπιν συναντήθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους με τους Εθελοντές δασοπυροσβέστες..
Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε.ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής,παρουσίασε τις θέσεις της ΛΑΕ για την έξοδο από την κρίση, την ανασυγκρότηση της χώρας, τον τερματισμό της λιτότητας, τη στήριξη μισθών, συντάξεων, εργασιακών σχέσεων, απασχόλησης και περιβάλλοντος.
Επισκέφθηκε τις καμμένες περιοχές των Γερανείων και κατηγόρησε την Κυβέρνηση για την ανείπωτη τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς.
“Ο κ. Τσίπρας ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, πρέπει να παραιτηθεί πλέον αυτή η Κυβέρνηση και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες όπου υπάρχουν. Η χώρα πρέπει να πάει ομαλά σε εκλογές αλλά ο κόσμος να μην ψηφίσει τον κ. Μητσοτάκη. Να συσπειρωθεί με τη Λαϊκή Ενότητα ώστε να υπάρχει μια αξιόλογη αντιπολιτευτική φωνή στη Βουλή”., είπε ο κ. Λαφαζάνης χαρακτηριστικά και συνέχισε
“Η κυβέρνηση κάνει κακό στον τόπο, τον καταστρέφει. Οι φωτιές και οι πλημμύρες έχουν τελειώσει την Κυβέρνηση Τσίπρα, μέσα στον Αύγουστο θα έχουμε ταχύτατες εξελίξεις…”