Τρ. Αυγ 9th, 2022

Έπρεπε να διαμαρτύρονται οι αγρότες της Νεμέας για να επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ την περιοχή όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την προσεχή Δευτέρα, 13 Αυγούστου, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Θεοφάνης Κουρεμπές συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νομού Κορινθίας

και κλιμάκιο της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος θα επισκεφθεί περιοχές του Δήμου Νεμέας όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες λόγω των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την αγροτική παραγωγή.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ θα ξεκινήσει την επίσκεψή του στις 10 το πρωί από το δημαρχείο της Νεμέας, θα επισκεφθεί κτήματα που επλήγησαν και θα ακολουθήσουν συσκέψεις με φορείς της περιοχής προκειμένου να δρομολογηθεί με τον καλύτερο τρόπο η άμεση και αποτελεσματική αποζημίωση των πληγέντων.

Μεγάλες είναι οι καταστροφές φέτος στην Κορινθιακή σταφίδα, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή τους τελευταίους μήνες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σαπίσουν τα σταφύλια.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νεμέας Κώστας Κωστάκης δηλώνει την έντονη δυσαρέσκεια των αγροτών της Νεμέας απέναντι στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ οι οποίοι δεν επισκέφτηκαν την περιοχή της Νεμέας.