Σα. Δεκ 9th, 2023

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Λακωνία – Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Υπό έλεγχο είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν από τη 1.00 το μεσημέρι στην περιοχή Σιδηρόκαστρο στο Δ. Ανατολικής Μάνης.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον φόβο αναζωπυρώσεων, ενώ έχουν τραυματιστεί δυο πυροσβέστες.

 

Στο νοσοκομείο της Σπάρτης διακομίστηκε ο πυροσβέστης, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στα πόδια, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά του πυροσβέστη από δύσβατη περιοχή του Σιδηροκάστρου στο Κέντρο Υγείας Γυθείου έγινε με επίγεια μέσα. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στο 251 Νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αθήνα.

Ο δεύτερος πυροσβέστης, που τραυματίστηκε και αυτός κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της ίδιας φωτιάς, διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις, λόγω των τραυμάτων που φέρει στη θωρακική χώρα.

ΠΗΓΗ: ert.gr