Κυ. Δεκ 4th, 2022

Ιστορική μέρα για το εμπορικό κέντρο της Κορίνθου η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Video

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Δήμος Κορινθίων ανταποκρίθηκε έστω και στο παρά 5σε συνεργασία με  τον Εμπορικό Σύλλογο Κορινθίων και ομόφωνα θα υποβάλει την πρόταση για τα ανοικτά κέντρα εμπορίου. ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμακαι σε εμπόδια

που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, α κόμα και στη συνεδρίαση ¨κάποιοι¨ είπε ο κ. δήμαρχος επιχείρησαν να ναυαγήσει η πρόταση καταθέτοντας διαφορετική πρόταση.
Τέλος δήλωσε αισιόδοξος ότι και ανέλυσε κάποια από τα οφέλη της ένταξης. Ολοκληρώνοντας εξέφρασε την επιθυμία του το Εμπορικό Κέντρο της Κορίνθου να αναβαθμίζεται μέρα με την ημέρα συνεχίζοντας την σφραγίδα που έχει βάλει η Δημοτική Αρχή από τις παρεμβάσεις του 2009 με την πεζοδρόμηση.
 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κ. Βασίλης Γεώργαρης μίλησε για μια ιστορική μέρα για το εμπορικό κέντρο της Κορίνθου για τις επιχειρήσεις αλλά και τον δήμο Κορινθίων .

Το μνημόνιο συνεργασίας για την υποβολή της πρότασης για να ενταχθεί στα ανοικτά κέντρα εμπορίου είναι γεγονός.

Όπως είπε ο κ. Γεώργαρης το πρόγραμμα αυτό θα δώσει μια πνοή στο εμπορικό κέντρο.

Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο και όσους συντελεστές που αποφάσισαν για την συνεργασία και φυσικά τα μέλη του συλλόγου που υπέγραψαν.