Πα. Μάι 24th, 2024

Όλα έτοιμα για το 6ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Όλα έτοιμα για το 6ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας

΄΄ΓΕΛΑ, ΓΛΕΝΤΑ,
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΑ!!!΄΄

Στο Δήμο Βέλου Βόχας χτυπά η καρδιά της Αποκριάς!!! Όλα είναι έτοιμα για το καρναβάλι του Δήμου την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 και ώρα 4.00 μ.μ. στην παραλία Βραχατίου που αναμένεται να εκτοξεύσει το θερμόμετρο του κεφιού και της ευρηματικότητας.
Χαμόγελα, χρώματα, χαρούμενες καρναβαλικές διαθέσεις θα σκορπίσουν και θα μεταφέρουν παντού μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς.
Όπως τόνισε η Οργανωτική Επιτροπή η άμεση ανταπόκριση και συνεργασία αυτών που βοήθησαν να στηθεί το φετινό καρναβάλι, μας γεμίζει όλους με ελπίδα και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Ο ενθουσιασμός και το συλλογικό πνεύμα συνεργασίας σηκώνουν ψηλά τον πήχη και μας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους.
Ντυθείτε με κέφι, χαρά, διάθεση και ελάτε να το ζήσουμε!!!. Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί, να ζήσουμε στιγμές ονειρεμένες και αξέχαστες, να στείλουμε το δικό μας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας!!!
Καλή Αποκριά και Καλή Σαρακοστή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αποκριάτικης Παρέλασης από την Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019.

ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 4.00 μ.μ. στην παραλία Βραχατίου (Άγιος Δημήτριος) όπου τους καρναβαλιστές θα υποδεχθεί η βασίλισσα του καρναβαλιού σε ρυθμούς βραζιλιάνικης σάμπα!!!

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η αποκριάτικη παρέλαση ξεκινάει από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την παιδική χαρά.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: 15 γκρουπ με 1200 καρναβαλιστές

ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ: Στην παρουσίαση του φετινού καρναβαλιού θα δώσουν χρώμα και διάθεση οι συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής ΄΄Στάσου Μούσμουλα΄΄ Εύα Νιργιανάκη και Θωμάς Κεφοκέρης. Μαζί τους ο Νίκος Σπυρόπουλος.

D.J: Στις μουσικές επιλογές και φέτος ο Κώστας Τσάκωνας που θα μας διασκεδάσει και θα μας παρασύρει στο χορό με καρναβαλικά ακούσματα από latin, samba, mambo, disco, latino, rock n roll ….. και πολλά πολλά ακόμη….

Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική με τους GRUPO BUENAVENTURA που θα μας ξεσηκώσουν με μουσικές της Λατινικής Αμερικής. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με το κάψιμο του καρνάβαλου στο λιμάνι του Βραχατίου όπου ο ουρανός θα φωτιστεί από τα χρώματα των πυροτεχνημάτων.

Το γλέντι όμως δε σταματά εδώ. Στα μαγαζιά της παραλίας μας το αποκριάτικο ξεφάντωμα θα συνεχιστεί με πάρτι και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο