Πα. Ιούλ 1st, 2022

Αλέξης Κούγιας: Την Πέμπτη η απολογία του 35χρονου (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Αλ. Κούγιας αναφερόμενος στην υπόθεση του 35χρονου τόνισε ότι πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο, με λευκό ποινικό μητρώο, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν τις Αρχές.

Πράξη απελπισίας και πανικού χαρακτήρισε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση του 35χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε έναν επίδοξο ληστή μέσα στο σπίτι του στην Κορινθία, τη μεταφορά του πτώματος σε λατομείο της περιοχής.
Είναι η απελπισία των ανθρώπων ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, που ζουν σε μονοκατοικίες, που έχουν και την υποχρέωση να προστατέψουν τα μέλη της οικογένειάς τους, είπε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος, εξηγώντας πως μαζί με τον δράστη ζούσαν στο σπίτι η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους ηλικίας επτά και ενός έτους.

Είναι μία ερημική περιοχή, ήταν σκοτάδι, συνέχισε.

Σε ό,τι αφορά τη μεταφορά του πτώματος σε κοντινό λατομείο, είπε πως ήταν πράξη απελπισίας και πανικού καθώς και στο αυτοκίνητα υπήρχαν αίματα αλλά και στο σημείο που αφέθηκε ο νεκρός ήταν σίγουρο πως θα τον έβρισκαν.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, τρεις ώρες νωρίτερα οι δράστες είχαν ξαναπάει στο ίδιο σπίτι,στον Σολωμό Κορινθίας, για να δουν αν ήταν κάποιος μέσα, αλλά είχαν κατ’ επανάληψη πάει και σε άλλα σπίτια της περιοχής. Πρόκειται, είπε, για μία εγκληματική ομάδα ρομά που έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή.