Αποκατάσταση ιρλανδικής διάβασης στον Ξηριά, στην περιοχή Πειρούνη Άργους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

korinthosTV
1 Min Read

Σε εργασίες αποκατάστασης της ιρλανδικής διάβασης στην περιοχή Πειρούνη του Άργους, στον ποταμό Ξηριά, προχώρησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της εργολαβίας «Αντιπλημμυρικά – Τεχνικά έργα Π.Ε. Αργολίδας 2025», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Οι παρεμβάσεις αφορούν τη βελτίωση της υφιστάμενης κατασκευής, η οποία υπέστη φθορές από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις, με στόχο την ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων και την ομαλή λειτουργία της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε.Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης ανέφερε: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει με συνέπεια τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων ουσίας και παρεμβαίνουμε όπου υπάρχουν ανάγκες, με ουσιαστικά έργα που κάνουν πιο ασφαλή την καθημερινότητα των πολιτών».

Share This Article