Δε. Φεβ 6th, 2023

Ο Στυλιανός Κατσαούνης και ο Βασίλης Λάγιος στην Ανεξάρτητη Παράταξη «Μαζί Μπορούμε» του Τιμολέοντος Πιέτρη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Ιατρός Στυλιανός Κατσαούνης έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1967 και δουλεύει ως Παιδίατρος στην Κόρινθος. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης LA SAPIENZA και έχει ειδικευτεί στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών. Επίσης έχει εργαστεί για οχτώ έτη ως γιατρός επειγόντων για το NHS του Ηνωμένου Βασιλείου και στον ιδιωτικό τομέα. Ομιλεί αγγλικά και ιταλικά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ονομάζομαι Βασίλης Λάγιος και γεννήθηκα στο χωριό Διβρη της Β. Ηπείρου το 1981.

Τα πρώτα παιδικά μου χρόνια έζησα στην πόλη της Πρέβεζας όπου και ολοκλήρωσα το Δημοτικό Σχολείο.

Είμαι κάτοικος Κορίνθου από το 1996, αποφοίτησα από το 1ο ΤΕΕ Λουτρακίου με ειδικότητα στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και εφαρμογές.

Ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία στον στρατό ξηράς του 6ου Συντάγματος Πεζικού στην Κόρινθο, με ειδικότητα του Οπλίτου.

Εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και από το 2011 διατηρώ κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με την επωνυμία «ELECTROMARKET – ΛΑΓΙΟΣ» επί της οδού Αδειμάντου 41 στην Κόρινθο.

Σκεπτόμενος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά, αποφάσισα να λάβω μέρος στην εκλογική διαδικασία, γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσα με την βοήθεια σας, να συμβάλλων και εγώ σε μια προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης της καθημερινής ζωής στην πόλη μας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr