Δε. Δεκ 11th, 2023

Σχολή Επιμορφώσεως Οικογένειας: «Γιατί μας αφορούν όλους τα ψυχικά προβλήματα στην εγκυμοσύνη» την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

«Γιατί μας αφορούν όλους τα ψυχικά προβλήματα στην εγκυμοσύνη» είναι το επόμενο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου κορινθίων, την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Μαρτίου, στις 6μμ.

Το μάθημα θα πραγματοποιήσει ο κ. Γιάννης Ζέρβας, καθηγητής Ψυχιατρικής, Ιατρικής σχολής,  Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ και πρόεδρος της εταιρείας ψυχικής υγείας της γυναίκας.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μάθημα που αφορά τον καθένα μας προσωπικά, γιατί ο καθένας μας υπήρξε κυοφορούμενος.

Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε πώς τα όποια προβλήματα κατά τη διάρκεια της κύησης, μπορεί να χαράξουν και να σημαδέψουν ανεξίτηλα και ανεπανόρθωτα, ολόκληρη την ζωή και την πορεία ενός ανθρώπου.

Τα όποια και πάσης φύσεως προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας μας, έχουν τις ρίζες τους στην διάρκεια της κύησης. Γιαυτό και κάθε ψυχολογική ή ψυχοθεραπευτική προσέγγιση ή παρέμβαση, προκειμένου να είναι αποτελεσματική χρειάζεται να ανατρέξει σε αυτήν την περίοδο της ζωής κάθε ανθρώπου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αυτό το πραγματικά πολύ χρήσιμο μάθημα, αφού αφορά τον καθένα μας!!!