Τε. Φεβ 21st, 2024

Τηρήθηκε και φέτος το Παραδοσιακό έθιμο του ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τηρήθηκε και φέτος το Παραδοσιακό έθιμο του ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Το μεσημέρι το γλέντι στήθηκε στη κεντρική Λεωφόρο της Πόλης.Μουσική, και χορός μικροί και μεγάλοι με μεγάλα χαμόγελα και καλή διάθεση υποδέχτηκαν το εθιμο που τηρήτε καθε χρόνο στους Αγίου Θεοδώρους. Συνοδεία λοιπόν του χορευτικού η .. «ΝΥΦΗ και ο ΓΑΜΠΡΟΣ» έφτασαν στα … ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων, εκεί που τους υποδέχτηκε πλήθος κόσμου με πολλά χειροκροτήματα.Ρεσιτάλ έδωσαν τα μέλη του ΚΑΠΗ που ελαβαν μερος στη παρασταση αλλα και στο χορευτικο, άλλα και κάποιοι ..Επαγγελματιες ηθοποιοί .. και χάρισαν άφθονο γέλιο και διασκεδαση.. Συγχαρητήρια στο ΔΗΜΟ, στη Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κυρία Ρούλα Βλαστάρη, στο Αντιδήμαρχο κύριο Ράτη και στο Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας κύριο Αρη Κωσταντή, καθώς και στους υπαλλήλους του ΔΗΜΟΥ.

Στην εκδήλωση παρων εδωσαν ο Αντιδημαρχος Σπ.Ρατης ο Προεδρος Δημ.Συμβουλιου Γ.Σταμου ο πρόεδρος Τοπ. Συμβ. Αρης Κωνσταντης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιας Εξοραιστ.Συλλογων Αγιων Θεοδωρων Ταξιαρχη Κλεφτογιωργο και ο Αντ/δρος Δημήτρης Σαρελας, ο πρόεδρος Εστιας Κρητων Αγ.Θεοδωρων Λευτέρης Ανδριανακης κλπ προεδροι αλλων ΣυλλογωνΚεράσματα και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους, απο τη Ομοσπονδία Οικιστών Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων Θεοδώρων και απο τα ΑΡΤΟΠΟΙΟΙΑ ΜΟΥΚΑ.

το γλέντι στήθηκε στη κεντρική Λεωφόρο της Πόλης.Μουσική, και χορός μικροί και μεγάλοι με μεγάλα χαμόγελα και καλή διάθεση υποδέχτηκαν το εθιμο που τηρήτε καθε χρόνο στους Αγίου Θεοδώρους. Συνοδεία λοιπόν του χορευτικού η .. «ΝΥΦΗ και ο ΓΑΜΠΡΟΣ» έφτασαν στα … ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων, εκεί που τους υποδέχτηκε πλήθος κόσμου με πολλά χειροκροτήματα.Ρεσιτάλ έδωσαν τα μέλη του ΚΑΠΗ που ελαβαν μερος στη παρασταση αλλα και στο χορευτικο, άλλα και κάποιοι ..Επαγγελματιες ηθοποιοί .. και χάρισαν άφθονο γέλιο και διασκεδαση.. Συγχαρητήρια στο ΔΗΜΟ, στη Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κυρία Ρούλα Βλαστάρη, στο Αντιδήμαρχο κύριο Ράτη και στο Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας κύριο Αρη Κωσταντή, καθώς και στους υπαλλήλους του ΔΗΜΟΥ. Στην εκδήλωση παρων εδωσαν ο Αντιδημαρχος Σπ.Ρατης ο Προεδρος Δημ.Συμβουλιου Γ.Σταμου ο πρόεδρος Τοπ. Συμβ. Αρης Κωνσταντης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιας Εξοραιστ.Συλλογων Αγιων Θεοδωρων Ταξιαρχη Κλεφτογιωργο και ο Αντ/δρος Δημήτρης Σαρελας, ο πρόεδρος Εστιας Κρητων Αγ.Θεοδωρων Λευτέρης Ανδριανακης κλπ προεδροι αλλων ΣυλλογωνΚεράσματα και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους, απο τη Ομοσπονδία Οικιστών Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων Θεοδώρων και απο τα ΑΡΤΟΠΟΙΟΙΑ ΜΟΥΚΑ.

ΔΕΙΤΕ  ΦΩΤΟ

ATnews.gr