Σα. Ιούλ 27th, 2024

Έντι Ράμα: Ξεκίνησε η ομιλία του Αλβανού Πρωθυπουργού – Kοσμοσυρροή και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έφτασε λίγο μετά τις 12:00 στο Κλειστό του Γαλατσίου ο Έντι Ράμα προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία σε Αλβανούς πολίτες που ζουν στην Ελλάδα.

Από νωρίς αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο σημείο, ενώ στο εσωτερικό του γηπέδου υπάρχουν τρεις γιγαντοοθόνες στις οποίες προβάλλεται η σημαία της Αλβανίας.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο τραγουδιστής Νόιζι και η τραγουδίστρια Έρα Ρούσι. Πριν τον Ράμα προηγήθηκαν οκτώ ομιλητές. Ανάμεσά τους η υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας Ελίζα Σπυροπάλι, η οποία είπε, μεταξύ άλλων, ότι όταν έπεσε το κομμουνιστικό καθεστώς «η Ελλάδα ήταν εκεί, οι γενναιόδωροι Έλληνες μοιράστηκαν μαζί μας ψωμί και αλάτι».

Ξεκινώντας, ο Έντι Ράμα απάντησε στο προειδοποιητικό μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη ότι «ήρθε στην Ελλάδα για να προκαλέσει», λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν ήρθα για να προκαλέσω, ήρθα για να συναντήσω τον λαό μου». 

Τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η ΕΛ.ΑΣ. για την ομιλία του ήταν δρακόντεια. Η αστυνομική παρουσία στο Γαλάτσι είναι ισχυρή, προκειμένου να αποφευχθούν τα παρατράγουδα ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι πέρασαν από μηχανήματα ελέγχου πριν μπουν στο Κλειστό του Γαλατσίου.

protothema.gr