Τε. Ιούλ 24th, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο Γρηγόρης Τασούλας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών  μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο ο Γρηγόρης Τασούλας ο οποίος μεταξύ άλλων είχε διατελέσει γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Γρηγόρης Τασούλας πάλεψε  με θάρρος και αισιοδοξία για τρία χρόνια την ασθένεια αλλά δεν τα κατάφερε και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο Γρηγόρης Τασούλας υπήρξε ένας καταρτισμένος τεχνοκράτης που εργάστηκε για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως πολιτικός μηχανικός με αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων και την ανάπτυξη ακινήτων.

Από το 2009 και για τρία χρόνια βρέθηκε στην θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Εκεί λειτούργησε ως μάνατζερ και από τα χέρια του περνούσαν όλα τα οικονομικά και διοικητικά θέματα του υπουργείου μέχρι την παραίτησή του το 2011. Διετέλεσε επίσης Διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας.

Γεννήθηκε το 1976 στην Κάτω Τιθορέα του Ν. Φθιώτιδας,  σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και ήταν κάτοχος τίτλων MSc Δομοστατικού Μηχανικού του Πανεπιστημίου City και ΜΑ Management και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Middlesex του Λονδίνου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στις 11 το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών.