Σα. Μαρ 25th, 2023

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Τα μέτρα απαγόρευσης τηρούνται. Πλήρως εναρμονισμένοι οι Πολίτες (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, που εξήγγειλε η Κυβέρνηση στη Πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Απο το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου, έως τις 12.00 είχαν πραγματοποιηθεί περισσότεροι από 50 έλεγχοι σε αυτοκίνητα. Έως εκείνη την στιγμή δεν είχε διαπιστωθεί καμία παράβαση. Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούσε από νωρίς το πρωί ελέγχους σε διάφορα σημεία της Πόλης. Τα μέτρα προφύλαξης των Αστυνομικών για την Δημόσια Υγεία τηρούνται αυστηρά, ενώ και οι ίδιοι είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια τους (Γάντια + Μάσκες)

Αξιοσημείωτο είναι πως οι πολίτες αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα για την Δημόσια Υγεία από το πρωί είχαν συμμορφωθεί και δεν κυκλοφορούσαν άσκοπα Σε ολόκληρη τη πόλη υπήρχε απόλυτη ηρεμία.. Στα Super Market της πόλης η κίνηση ήταν περιορισμένη.

Χαρακτηριστικό το βίντεο που καταγράψαμε κατά την διάρκεια του Ελέγχου. ( Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ που επιτελούν καθημερινά το καθήκον τους κάτω από αυτές τις δύσκολες για την δημόσια υγεία συνθήκες !

www.atnews.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr