Πα. Ιούν 9th, 2023

ΑΔΕΔΥ: Εξαιρούνται από την απεργία της 16ης Ιουνίου όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών

epa08414819 High school seniors attend a class amid easing coronavirus restrictive measures on schools in Nicosia, Cyprus, 11 May 2020. Schools in Cyprus are closed since 13 March as a precaution against the spread of the SARS-CoV-2 coronavirus which causes the COVID-19 disease. EPA/KATIA CHRISTODOULOU

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι το πρωί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή κατά της ΑΔΕΔΥ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γιώργος Πετρόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ είχε δηλώσει η ΟΛΜΕ μπορεί πολύ εύκολα, οποιαδήποτε στιγμή θελήσει να ορίσει τον απαιτούμενο αριθμό των εργαζόμενων για τα εξεταστικά κέντρα. Εμείς στο μέτρο που μας αφορά έχουμε ήδη ετοιμάσει έγγραφο που επιτρέπει στην ΟΛΜΕ να δώσει την άδεια με τη σειρά της στους εκπαιδευτικούς για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις”.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr