Σα. Σεπ 23rd, 2023

Αιχμηρή απάντηση Σταυρέλη: Οι θέσεις ευθύνης του Δήμου αυτή τη στιγμή απαρτίζονται από άδειες καρέκλες και ένα Δήμαρχο που αυτοθαυμάζεται

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τη δική του απάντηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έδωσε ο Νίκος Σταυρέλης στον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, για όλα όσα είπε μετά την αποχώρησή Αντιδημάρχων και Προέδρων. 

Τις διοικείν βούλεται;
Μάλλον κανείς, δίπλα στον κο Νανόπουλο, αφού μετά τον κ. Σπύρο Πλατή Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, τον κ. Πιέτρη Γεώργιο από το Λιμενικό Ταμείο, τον κ. Ταγαρά Βασίλειο από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής αποχώρησε και ο αντιδήμαρχος κ. Παπαϊωάννου Ευάγγελος με αιχμές προς τη Δημοτική Αρχή.

Οι τέσσερις αυτές αποχωρήσεις ήρθαν να προστεθούν σε αυτές των Παπαδημητρίου και Κουτσογκίλα, δυο από τους συνολικά οκτώ δημοτικούς συμβούλους της Συμμαχίας Πολιτών. Δικαιολογίες ακούστηκαν πολλές, οι οποίες μόνο ως ασόβαρες μπορούν να χαρακτηριστούν.

▪️ Κάποιοι υποτίθεται δεν ανήκαν στην αρχική παράταξη, άρα δεν θεωρούνται αποχωρήσεις, παρόλο που είχαν ανακοινωθεί ως προσχωρήσεις, και μάλιστα πανηγυρικά!

▪️ Κάποιοι ήταν άμισθοι Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και … μάλλον ήθελαν να γίνουν έμμισθοι;

▪️ Κάποιοι έπαιρναν αντιμισθία, άρα αποχώρησαν γιατί… ίσως ήθελαν να είναι άμισθοι;

Ας αντιπαρέλθουμε της γελοιότητας των επιχειρημάτων και ας μείνουμε στην ουσία όμως. Οι θέσεις ευθύνης του Δήμου αυτή τη στιγμή απαρτίζονται από… άδειες καρέκλες και ένα Δήμαρχο που αυτοθαυμάζεται χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, χωρίς καν να αναρωτηθεί τι πηγαίνει τόσο στραβά και όλοι θέλουν να εγκαταλείψουν το καράβι που βουλιάζει!

Σε άλλη περίπτωση θα έβλεπε ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός…