Πε. Απρ 25th, 2024

Αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Λουτρακίου “Χ. Θώδης”

Κοινοποίηση ειδήσεων

Υπεγράφη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου “Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών αναβάθμισης του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Λουτρακίου «Χ. Θώδης»” μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας Θεοφάνη Γεννάτου, το πρωί της Πέμπτης 24 Μαρτίου, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού Αθανάσιου Παπαθανασίου και του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Διεύθυνσης Κοιν. Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού Παναγιώτη Αργύρη.

Ειδικότερα, στο Δημοτικό Στάδιο «Χ. Θώδης» θα εκτελεστούν εργασίες που αφορούν (α) στην προμήθεια και τοποθέτηση υλικών για την αναβάθμιση της συνθετικής επιφάνειας του ταρτάν, εμβαδού  ̴5.500m2 και (β) στην προμήθεια και τοποθέτηση υλικών για την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου, εμβαδού   ̴8.500m2 με υβριδικό χλοοτάπητα και την προμήθεια και τοποθέτηση υλικών άρδευσης.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 614.668,00 ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών », στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» (ΑΔΑ: Ω90Γ46ΜΤΛ6-Λ1Ο).

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης δήλωσε πως: “Προχωράμε στην αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Λουτρακίου με εργασίες που θα αποδώσουν σύντομα προς χρήση ένα σημαντικό αθλητικό έργο με αναβαθμισμένες παροχές για την άθληση των δημοτών μας. Με τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις θα έχουμε έναν αθλητικό χώρο λειτουργικό και χρηστικό για τους αθλητές και τους δημότες μας “.