Τε. Ιούλ 24th, 2024

«Ανακαλύπτουμε – Εξελισσόμαστε – Προχωράμε»: Η ΕΕΚΤ μάς υπενθυμίζει τη συμβολή της κινητής τηλεφωνίας στη ζωή μας με μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με τη φράση «Ανακαλύπτουμε – Εξελισσόμαστε – Προχωράμε»,η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) παρουσιάζει μία σειρά από μικρού μήκους ταινίες, μέσα από τις οποίες θέτειστο επίκεντρο τη σχέση των ανθρώπων με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τις αμέτρητες επιλογές που εξασφαλίζουν σε επαγγελματίες όλων των επιχειρηματικών κλάδων αλλά και στην κοινωνική μας ζωή, την «επανάσταση» που φέρνει το 5G, αποτυπώνοντας την παράλληλη εξέλιξη της ζωής μας με εκείνη των δικτύων.

Στα σύντομα,αυτοτελή επεισόδια(1’ έκαστο), καθημερινοί άνθρωποι μιλούν για τις δυνατότητες που τους προσφέρουν τα δίκτυα κινητών επικοινωνιών και για τις ανάγκες που τους βοηθούν να καλύπτουν τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική τους ζωή.

Οι «ήρωες» της καθημερινότητας

Μια δασκάλααναδεικνύει τα πλεονεκτήματα και τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα τεχνολογικά μέσα στην εκπαίδευση και την πρόσβαση όλων σε αυτή. Μια γυναίκα με προβλήματα όρασης εξηγεί πώς διευκολύνεται στην καθημερινότητά της χρησιμοποιώντας τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ένας αγρότηςεπισημαίνει την εξέλιξη που έχει το επάγγελμά του σε συνάρτηση με την ταυτόχρονη ανάπτυξη των δικτύων.

Μια οικογένειαπεριγράφει το πόσο έχειαπλοποιηθεί η καθημερινότητά τους μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, με τους γονείς να θυμίζουν πόσο διαφορετική και πιο σύνθετη ήταν η ζωή στο παρελθόν, ενώ μέσα από τα λόγια και τις κινήσεις του έφηβου γιου τους αποτυπώνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το πώς η εξέλιξη της τεχνολογίας καιτων δικτύων κινητής τηλεφωνίας συνάδει με την εξέλιξη της ζωής μας. Τέλος, ένας παππούς και μια γιαγιάτονίζουν τις πρωτόγνωρες για εκείνουςδυνατότητες που τους δίνονται για επαφή με τα παιδιά και τα εγγόνια τους μέσω των δικτύων.

Καταλυτική η συμβολή των δικτύων

Μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά σύντομων επεισοδίων, η ΕΕΚΤ υπενθυμίζει την καταλυτική συμβολή των δικτύων στη ζωή μας και πως αυτά που θεωρούμε αυτονόητα στην καθημερινότητά μας, αποτελούν τον πυρήνα της ταυτότητας του κλάδου κινητών επικοινωνιών, ενός κλάδου που συνεχώς εξελίσσεται. Μέσα από διαχρονικές και μεγάλες επενδύσεις των παρόχων, η κινητή τηλεφωνία καθίσταται η απαραίτητη υποδομή που μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο σε εργαλείο μίας καθολικής,καθημερινής αλληλεπίδρασης με τον νέο ψηφιακό κόσμο και απελευθερώνει πολυεπίπεδες δυνατότητες για όλους, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και το σύνολο της κοινωνίας.

Η έλευση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G) που έχει μόλις ξεκινήσει σηματοδοτεί την απαρχή μια νέας συναρπαστικής εποχής, η οποία μας επιτρέπει να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, να εξελισσόμαστε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να προχωράμε σε ένα τεχνολογικά προηγμένο και πιο λειτουργικό αύριο.

Παρακολουθήστε τις ταινίες εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Υπεύθυνη Επικοινωνίας EEKT: Σοφία Γιαννακούλη

E-mail: sophia.giannakouli@eekt.gr, Τηλ.: 210 6300006